tiistai 7. tammikuuta 2014

Blognuary: Day 7


Mulla oli jo alustava suunnitelma tehtynä tän päivän postauksesta, mutta koska päätin eilen illalla, että käyn tänään keskustassa kiertelemässä, päätinkin tehdä päivän ostoksiin liittyvän postauksen. Ostin tällä kertaa määrällisesti aika paljon, mut metsästin tänään hyviä tarjouksia.

Näin epämääräisessä järjestyksessä alotan kaikkein 'käytännöllisimmästä' (ja siksi myös mahdollisesti vähiten mielenkiintoisista) ostoksista. Hansan toisessa Seppälässä oli menossa muuttomyynti, ja olin aika tyytyväinen siitä, etten ostanu toisesta, uudemmasta Seppälästä (ne, jotka tuntee Hansan kaupat, niin tietää mistä puhun) mitään vaik kävin siellä ensin :D Kaikista normaalihintaisista oli -40% ja merkityistä -60%, ja ostin lisää pyjaman osia, joita sain myös joululahjaksi.

Pyjamahousut ja -paita oli tosi hyvän hintasia jo ennen alennuksia, joten oon tosi tyytyväinen et löysin noi kokoelman jatkoksi.
Housut 3,18 € (norm. 7,95 €)
Paita 3,98 € (norm. 9,95 €)

Ginasta mukaan tarttui taas vähän alennuskoruja... Huomaan kyllä itekin, mihin koruihin oon ollu eniten tykästyny viime aikoina... :D

Rannekoru, ristisormus ja sormussetti kaikki puoleen hintaan.
Rannekoru 3,98 € (norm. 7,95 €)
Ristisormus 2,48 € (norm. 4,95 €)
Neljän sormuksen setti 4,98 € (norm 9,95 €)





Glitterissä kaikki merkityt tuotteet oli myös puoleen hintaan ja eniten hamstrasin noita hopeisia korviksia, joita voin käyttää ylemmissä rei'issä :)

Helmikuutiokorvikset 2,95 € (norm. 5,90 €)
Nuotti- ja ristikorvikset kummatkin 4,45 € (norm. 8,90 €)
Mustat piikit 2,95 € (norm. 5,90 €)

En oo vähän aikaan ostanut uusia laukkuja, niin mennessäni Zaraan ja nähdessäni laukkupöydän alkoi mieleni tehdä uutta. Ja päädyin sitten kävelemään ulos kaupasta tyytyväisenä yhden uuden ostoskassin kanssa.

Zaran messenger-tyylinen laukku 29,95 € (norm. 39,95 €)

Laukun väri on nettisivuilla nimellä Burgundy ja toi on tosiaan selvästi viininpunaisen sävyinen, mut kyllä vähemmän kun kuvissa näyttää. Se on luonnossa ehkä enemmän ruskeeseen taittuva sävy, ja tykkääkin siitä siks et se ei oo liian räväkkä ja nopeasti kyllästyttävä. Ja noi kultaset yksityiskohdat sopii tohon laukkuun tosi hyvin! Laukun koosta ei saa ehkä kuvissa kauheesti selvää, mut se on yllättävän pienen näköinen edestä päin: laukun 'jujun' näkeekin vain sivulta.


Sivulta näkyy siis kolme lokeroa, joista laukku koostuu. Tykkäsin tosi paljon tosta lokeroinnista, koska se luultavasti tulee auttamaan mua pitämään mun kamat vihdoin jossain järjestyksessä :D Ja tykkään siis siitä, et laukussa on yllättävän paljon säilytystilaa verrattuna siihen, kuinka pieneltä se näyttää luonnossakin!



Fiilistelen täällä nyt mun uusien juttujen kanssa, koska en varmaan kuitenkaan oo huomenna lähdössä mihinkään... xd Huomenna tulossa taas vähän eri tyyppistä postausta, see ya'll later!



Viikko putkea!

Ei kommentteja: