sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Blognuary: Day 26


Moi kaikki!
Tänään sunnuntaina vietän pientä 'lepopäivää' ja ajattelin pitäytyä erossa velvollisuuksista yms. ja pelailla vähän, ku arkisin on niin paljon kaikkee tekemistä, ettei vaan ehi xd Siks ajattelin tänne bloginkin puolelle tehä ehkä vähän normaalia lyhyemmän postauksen, koska eilistä tekstiä tein perjantain ja lauantain välisenä yönä yömyöhään ja viel koko aamupäivän lauantaina. Tänään ajattelin vaan lyhyesti kertoa eilisillasta ja heittää kuvat mm. mun päivän asusta.

Eilen siis mentiin syömään Torreen porukoitten ja meiän kaverien kanssa äidin synttärien kunniaksi, ja kokosin hitaasti mun lookkia kasaan päivällä. En oikeestaan mitenkään erityisesti laittautunu, ja vaatteetki oli jo valittu osittain etukäteen. Eniten keskityinkin tavallaan hiuksiin, koska oikeesti en vaan oo ikinä osannu "laittaa" mun hiuksii mitenkään, ku ne on yleensä vaan auki, joskus suoristettuna tai 'laiskalla nutturalla' jne. ja vast tänä perjantaina löysin uuden helpon hiuslookin, jota käytän varmaan tosi paljon seuraavan vuoden :D Aattelin jotenkin aina, et korkeet nutturat ei sovi mulle tai niit ois jotenkin vaikee tehä, mut nyt totesin tän tosi helpoks, mut harkitun näköseks :) Olinkin tosi tyytyväinen eiliseen kokonaisuuteen, josta tässä teille pari kuvaa:

Aika "klassisella" mentiin...
Kauluspaita - Monki
Villatakki - H&M
Hame - Cubus
Kaulakoru - Bijou Brigitte
Rannekoru - Lindex
Lisäks (kuvassa ei erotu) korvissa risti, nuottiavain (Glitter) ja kirahvit (H&M) :)

Edellinen asu +
Takki - H&M
Laukku - Zara
Legginssit - Vila
Pöllöhuivi - Pastella
Kengät - Helsingistä xd

En muistaakseni ollu aiemmin käyny Torressa, mut ruoka oli ihan SAIRAAN HYVÄÄ. Ens kerralla testaan varmaan kana-vuohenjuustosalaattia :)

Nam!

Torresta mentiin sit "jatkoille" kavereiden luo, ja he olivat meille tehneet jälkkärin odottamaan :) Loppuilta menikin sit siellä (yks lasi kuoharia ja suklaajälkkäriä ;)) Tuli siinä sit varattua laivaristeilykin porukalla, ja melkeen Tallinnan matkakin ;) Illalla vielä katottiin kotona Putous ennen nukkumaanmenoa.


Tänään päivä alko ekalla American Idolin uudella jaksolla ja tumblrissa roikkumisella, ja tällä hetkellä oon jonku aikaa yksin kotona. Nyt käytän kuitenkin oman ajan hyödyks, ja pelailen, kun huomenna täytyy taas lukea ja postailla varmaan kunnolla xd
Hiukan lyhyempi postaus tälle sunnuntaille, mut vielä on juttuja tulossa ens viikolla, varsinkin perjantaista tekstiä tarttis ruveta valmistelemaan jo näin hyvissä ajoin!
Vielä viis päivää jäljellä, nähdään huomenna!


Ei kommentteja: