tiistai 28. tammikuuta 2014

Blognuary: Day 28


Moikka!
Tänään yritin taas epätoivoisesti googlailla joitain kauan etsimiäni juttuja ja päädyin sitten selailemaan Asoksen nettisivuja ja innostuin meneillään olevasta alesta! Tuli sitten inspiraatio tehdä wanted-postaus, tai miten sitä ikinä haluaakaan kutsua :) Harvemmin teen kuitenkaan tämmösiä, joten aattelin et nyt olis aika. Monet näistä on mun ulottumattomissa tällä hetkellä, mut toivottavasti viel joskus... :) (Edit: TILASIN JUST NAKED 3:N, WUUHUU!!)

Monet näistä tuotteista on sikakalliita ja siks en vaa viitti tilailla... Kattoo nyt, jos ulkomailla ollessa raaskis joskus ostaa... :)
Naked Basic 25,01 €
Naked 2 46,26 €
Urban Decay Primer Potion 18,76 €
Benefit Porefessional 30,63 €
Benefit They're Real! 24,38 €
Nestemäisestä rajauskynästä esimerkkinä Rimmel, mut etin yleisellä tasolla vaan jotain hyvää nestemäistä rajausta :)
Samoin tosta sutien säilytyssysteemistä haen vaan yleensä jotain vastaavaa, en oo vaan missään törmänny vielä...

Asoksen jutuista tein ihan oman listansa... :)

Viininpunaiset rusettisormikkaat 2,81 € (norm. 9,83 €)
Harmaat sormikkaat 2,81 € (norm. 7,02 €)
Pull & Bearin tennarit 42,12 €
Harmaa neulepaita 21,07 € (norm. 30,90 €)
Vero Modan neule 17,56 € (norm. 49,16 €)
'Aurinkolasiketju' 3,51 € (norm. 7,02 €)
Love-sormus 2,53 € (norm. 8,43 €)

Noista jutuista ny ainaki tykkäsin, mulla olis tilaukseen menossa yks bandeau-toppi, toi aurinkolasiketju, sormus ja rusettisormikkaat, mut luulen et mun täytyy miettii yön yli, koska menin nyt tekemään erittäin impulsiivisen ratkasun ton Naked 3:n kanssa. En voi oikeesti uskoo, et just tilasin sen!!!!! Oisin halunnu kaikkein eniten ihan pelkän basicsin tai Naked 2:n, mut LookFantasticille tuli näköjään TÄNÄÄN erä Naked 3:sta, niin en voinu jäädä miettii enää... Tiedän, et ois jääny kalvamaan oikeesti loppuelämäks, jollen ois nyt toiminu, joten oli pakko tilaa se nyt heti. Eikä kaduta yhtään, päinvastoin! :) En malta odottaa mun paketti, onneks se tulee vaan Briteistä niin toimitus ei kestä kauaa xd

Nyt lopetan tän intoilun tähän ja meen alakertaan, nähdään huomenna!




Ei kommentteja: