perjantai 17. tammikuuta 2014

Blognuary: Day 17Heissan ja hyvää perjantaita!
Tälle päivälle ei ollu mitään erityisiä ideoita, joten päätin tehdä lyhyen postauksen mun meikkityökaluista.
Mulla oli siis viime vuoden alussa muistaakseni käytössä neljä työkalua meikin tekemiseen (jos ei siis lasketa jotain ikivanhoja, jota en oo ikinä käyttäny, enkä käytä vieläkään : D) ja jossain vaiheessa vuotta tapahtui jotain. Sen jälkeen huomasin vähintään "tarvitsevani" aina jotain erilaista työkalua, jota mulla ei vielä ennestään ollu, haha. Ja siis mun työkalujen määrä kasvoi vähintäänkin räjähdysmäisesti, melkein pitäis puhua jo jonkinmoisesta eksponentiaalisesta kasvusta :D No mut kuitenkin, ei niitä loppujen lopuks niin valtavasti oo verrattuna johonkin todellisiin meikkiasiantuntijoihin jne. Silti ajattelin lyhyesti esitellä ja kertoa kaikista mun välineistä, ja nää on siis melkeen kaikki ihan päivittäisessä käytössä : )

Kaikki 15 (16) työvälinettä


Kasvot


Vasemmalta oikealle: kabuki-sivellin, meikkivoidesivellin, BB/Flat top -sivellin, meikkivoidesieni, poskipunasivellin ja puuterisivellin

Näistä käytän useimmin ehdottomasti puuterisivellintä, koska meikkivoiteen levittämiseen käytän aina silloin tällöin eri siveltimiä. Tällä hetkellä eniten oon käyttäny tota mustaa flat toppia, koska sillä saa vähän peittävämpää jälkeä kuin mun Beautyblender-kopiolla. Meikkivoidesivellin taas tuntuu lähinnä imasevan puolet meikkivoiteesta jo ennen kuin ehin levittää sitä xd Sitä käytän kuitenkin välillä johonkin osaan kasvoja, koska sillä saa tehtyä tosi peittävää jälkeä! Poskipunasivellintä käytän (yllättäen) vaan sillon ku käytän poskipunaa tai aurinkopuuteria, ja en niitä käytä ihan joka päivä jos ei huvita. Kabukia käytän poskipunan ja aurinkopuuterin rajojen häivyttämiseen ja toisinaan myös poskipunan levitykseen, ja se on molempiin tosi hyvä :)

Kabuki, Flat top ja puuterisivellin: H&M
Meikkivoide- ja poskipunasivellin: Gina Tricot
Sieni: MiniInTheBox

Silmät


Kulmaharja, luomivärisivellin x2, rajaussivellin, "smokey eye" -sivellin ja luomivärisivellin 

Näistä käytän yleensä aina meikkiä tehdessä kulmaharjaa ennen ja jälkeen kulmavärin ja luomiväristä riippuen pinkkiä tai mustaa luomivärisivellintä. Mustaa käytän siis jauhemaisiin luomiväreihin ja pinkkiä voidemaiseen, turkoosi käytän puolestaan harmaasävyisten luomivärien kanssa, joita tosin harvemmin nykyään käytän. Rajaussiveltimen totesin tosi hyväksi, mutten saa sillä hyvää, tummaa rajausta aikaseks, johtuu varmaan rajausväristä? Smokey eyen pyöreää päätä käytän luomivärin häivyttämiseen ja toista, viistomaista päätä kuuluis käyttää myös silmämeikin tekemiseen, mut käytin sitä niin harvoin, että otin sen käyttöön kulmavärin kanssa. Sillä saa tosi hyvät kulmat aikaseks, ja jos sitä tarvis silmien tekemiseen, voihan sen aina pestä!

Musta luomivärisivellin: MSCHIC by Seppälä (ihan mun lemppari!)
Pinkki luomivärisivellin: Gina Tricot
Smokey Eye -sivellin: H&M
Kulmaharja, rajaus- ja luomivärisivellin: Cailap by Mariela Sarkima

Sekalaiset


Huulimeikkisivellin ja peitevoidesivellin x2

Huulimeikkisivellintä en oo vielä oikeen kunnolla käyttäny, mut sen pitäis auttaa tarkkuutta vaativien kohtien kanssa. Musta peitevoidesivellin mul on ollu jo iät ja ajat, ja oon käyttäny sitä välillä mihin milloinkin xd Nyt oon kuitenkin pyhittäny sen "peitevoiteelle" jota mulla ei ees oikeestaan oo :D Käytän voidemaista meikkivoidetta esimerkiks silmienalusiin ja näppylöihin, ja levitän sitä tolla mustalla siveltimellä. Toista muistaakseni (?) peitevoide tms. käyttöön suositeltua sivellintä käytän 'highlighterin' (en tiedä suomenkielistä sanaa tolle???) levittämiseen kulmien alle ja amorinkaarelle.

Huulimeikki- ja peitevoidesivellin: Cailap by Mariela Sarkima
Musta peitevoidesivellin: Make Up Store

Kohta alkaa illaan VoF-jakso, joten pitää kiirehtiä alakertaan keräämään "eväät" valmiiks xd
Näin perjantain kunniaksi korkkaan myös mun Snapplen ❤ Let the Mango Madness begin and see ya tomorrow!Ei kommentteja: