maanantai 13. tammikuuta 2014

Blognuary: Day 13


Moikka moi :)
Tänään oli taas varsin toiminnantäyteinen päivä xd
Aamulla alotin parilla PLL:n jaksolla, ja sit syvennyin hetkeks pääsykoekirjoihin... Siks ajattelinkin tänään puhua lyhyesti mun tämänhetkisistä tulevaisuudensuunnitelmista.

Aion tällä hetkellä siis hakea korkeakouluhauissa (niitähän on siis kaks erillistä vielä nyt...) yhteensä neljään eri paikkaan. Ammattikorkeakouluista pyrin Turun AMK:hon kahteen insinöörikoulutusohjelmaan, joiden nimiä en edes muista just nyt, kun ne mentiin muuttamaan niin 'hienoiksi' xd Sinne riittää pääsykokeessa pelkkä perusmatikka, -kemia ja -fysiikka niin ei onneks tartte lukea niitä varten yhtään lukion kirjojen selailua enempää :)
Yliopistovaihtoehdoista haen Turun Yliopistolle geologian ja maantieteen koulutusohjelmiin. Geologian pääsykoe perustuu yhteen tiettyyn kirjaan: Lukion Maantiede ykköseen. Mantsassa taas täytyy hallita koko lukion maantieteen oppimäärä + lukea n. 260 sivua sisältävä teos Maailman tila 2013. Koska olen kiinnostunut mantsasta, niin tuon kirjan asiat on toisaalta oikeesti ihan mielenkiintosia ja tärkeitä, mut printti on niin pientä ja kirjan ulkoasu on kansien välissä aika kuiva, niin tulee vähän pakostakin välillä motivaation puutetta, eikä huvita tarttua kirjaan. Tänään kuitenkin etenin taas yhden luvun verran (enää 20 jäljellä xd) ja on tyytyväinen olo, ku sai tehtyä edes sen verran lisää alleviivauksia ja huomioita.

Iltapäiväni kului siis Maailman tilan parissa...

Eilen illalla oltiin yksien kavereiden luona kylässä syömässä kakkua, ja sain lopun (taivaallisen) suklaakakun kotiin, ja sitä nautin sitten iltapäivällä pääsykoekirjojen seurassa (jos luet tätä, niin kiitos Sipe! xd)

Suklaakakkua ja kermavaahtoa ♥

Loput päivästä meni sitten PLL:n 3. kauden viimeisiin jaksoihin. Ajattelinkin tehdä aiheesta jopa jonkinlaista postausta lähiviikkoina, näin inside-tietona PLL-faneille ;)

Lyhyehkön postauksen loppuun oli pakko vielä laittaa maailman paras motivaatiokuva XD En kyllä tiedä yhtään, miten se motivoi mua, mut se on tällä hetkellä mun taustakuvana, ja saan aina hyvät naurut ku tota tuijottelen xd



Huomenna aion mennä käväsemään keskustassa, mut siitä lisää jossain lähipäivän postauksessa, jos kaikki menee niinkun suunniteltu :) Ja torstaina lähden sitten matkailemaan, siitä lisää myös myöhemmin.

Ai niin, ihan viimiseks piti lisätä vielä yks asia tähän postauksen loppuun:
Oon nyt melkeen joka päivä alkanut viime aikoina rebloggailemaan tumblriin (lähinnä WeHeartIt-periaattella, en siis sinne kirjoittele mitään...) joten jos haluatte siellä mua seurailla tai muuten vaan stalkata, niin linkki löytyy tästä :)

Nyt meen tästä alakertaan kattomaan telkkaria, huomiseen!


Ei kommentteja: