maanantai 6. tammikuuta 2014

Blognuary: Day 6


☆ Never bend your head. Always hold it high. Look the world straight in the eye. ☆
- Helen KellerTänään oli toinen päivä putkeen, kun päätin olla "laittautumatta" ulos lähtemistä varten, joten päätin tämän päivän postausta varten palata 'vihdoin' arkiseen perustilanteeseen eli meikkaamiseen :D
Tässä postauksessa siis jaan mun kohtalaisen helpon arkimeikin sinisille silmille :) Ja tämä postaus keskittyy siis tällä kertaa pelkästään silmiin.

Alapuolella olevasta kuvasta löytyy kaikki tuotteet, joita käytän/käytin silmämeikin tekemiseen.


1. Alotan aina rajauksella, koska sitä on helpompi korjailla, kun ei oo mitään muuta meikkiä häiritsemässä. Tänään käytin Maybellinen Master Precisea (vaan koska olin laiskalla tuulella... :p) mut yleensä käytän Macia, koska se on vedenkestävää.

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner

MAC Liquidlast Liner in Point Black
2. Rajauksen tekemisen ja siistimisen jälkeen laitan koko luomelle Maybellinen voidemaista luomiväriä ja levittämiseen käytän Gina Tricotin luomivärisivellintä. Oon alkanut nyt paljon enemmän käyttää tätä voidemaista luomiväriä arkimeikissäkin, vaikka en aiemmin ollu pahemmin käyttäny sitä sitten Adelen inspiroima meikin jälkeen.

Maybelline Color Tattoo 24h Gel-Cream Eyeshadow in 35 - On and on Bronze3. Voidemaisen luomivärin jälkeen käytän Rimmelin luomiväripaletista 3. sävyä (alin vaalea helmiäissävy) silmien sisänurkkiin ja kulmaluun kohdalle kulmakarvojen alle. Joskus lisään myös pronssista tai tummanruskeeta luomiväriä luomivakoon "lisäämään kolmiulotteisuutta". Näitä värejä levitän MSCHIC by Seppälä -luomivärisiveltimellä, jota käytän pelkästään jauhemaisiin luomiväreihin.4. Jos luomiväristä jää selvät rajat luomille, niin käytän H&M:n luomivärisiveltimen pyöreää päätä niiden häivyttämiseen.


5. Kaiken muun meikin jälkeen lisään ripsiväriä ja tällä hetkellä käytössä on mun suosikkiripsari!

Max Factor False Lash Effect Fusion in Black
6. Viimisenä (laskin kulmakarvat tähän lookkiin kuuluviksi) koitan tehdä näille mahdottomille kulmille jotain, enkä oo vielä saanu parempia työkaluja hankittua, mut kulmavärit on nyt listalla!

Rimmel Professional Eyebrow Pencil in 002 Hazel
=

Tässä lähikuvassa rajaukset näyttää varsinkin silmän keskiosassa tosi urpolta, koska en oo sen enempää niitä paikkaillu, mut kaukaa katottuna tota "rakoa" ei edes näy. Ja tällä kertaa onnistu rajauksetkin kyl ihan yliluonnollisen hyvin, kun normaalisti saa ihan liian monta kertaa paikkailla sotkuja tai koittaa korjata molempia rajoja samanmallisiksi :D

Fiilistelybiisejä tänään:

Valmiin lookin myötä tässä oli kaikki tältä päivältä, ja nähdään huomenna!

Ei kommentteja: