torstai 2. tammikuuta 2014

Blognuary: Day 2

Tänään aamupäivä meni Netflixiä katsoessa ja iltapäivän ohjelmaan valmistautumisessa. Tänään kävin nimittäin kaverin kanssa elokuvissa kattomassa kotimaisen leffan Ainoat Oikeat.
En oikeestaan osannu odottaa leffalta just mitään, mut sen huumori oli hyvää ja juonen kulku oli kanssa ihan hyvä. Kotimaiseksi leffaksi ihan kelpo siis :)

Kuvan lähde

Vielä iltapuolella oli sitten sovittu epämääräinen tapaaminen yhden ulkomailla opiskelevan kaverini kakskymppisille, niin lähdin sitten kahdeksaksi istumaan iltaa Ekblomiin hyvien drinkkien parissa.
Kotoa lähtiessä oli hiukan vaisu fiilis, ja puolessa matkassa pysäkille huomasin unohtaneeni hanskat. En kuitenkaan kääntynyt takaisin, vaan kädet taskussa kävelin sitten pysäkille. Bussissa kuulokkeista kaikui Collect Call  ja nuokuin puolet bussimatkasta ajatellen, ettei tästä tuu kyllä mitään.
Loppujen lopuksi vietin kuitenkin hauskan illan lukioaikaisten kavereiden ja uusien tuttujen sekä hyvien cocktailien seurassa.

Pahoittelen kuvien pikselimössöisyyttä, koska tunnelmallisessa kellarissa ei ollu mikään maailman paras valaistus ja kuvat on otettu puhelimella (kuten voitte päätellä laadusta :D)




Todiste siitä, että mulla oli oikeesti kavereita mukana :D 
Ja illan päätteks tällä hetkellä toisella paikkakunnalla asuva kaverini halus ylittää uuden kirjastosillan, joten kävin sitten itekin perässä...

Kaverukset kirjastosillalla

Huomiselle luvassa taas yksi ohjelmaton lomapäivä kotona, ja ainoat mahdolliset suunnitelmat koskevat luultavasti telkkarin kattomista :D Tosin on tulossa myös yksi suunniteltu postaus, joten pysykäähän kuulolla!


Ei kommentteja: