keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Blognuary: Day 29


Moi kaikki ja hyvää kolmanneks viimeistä tammikuun päivää!
Oon innoissani täs koneen ääressä, ku sain lukuhommat tehtyä tänään jo ennen puolta päivää. Siitä sit noin puoltoist tuntia eteenpäin meni Asoksen sivuilla tilausta tehdessä ja tarjouksia selaillessa. Mun postauksessa wanted-listalla ollu sormus oli ikävä kyllä päässy yön aikana loppumaan, mut muuten kaikki meni niinku suunniteltu, ja päädyin tilaamaan kolme juttua :) Tämä aamu/iltapäivä olikin jännittävien sähköpostien päivä, kun sain Naked 3:n toimitusilmotuksen ja Asoksen tilausvahvistuksen :)


Ja aivan, kävin tossa puol kahden aikaan uteliaana tarkastamassa Naked kolosen tilanteen LookFantasticin sivuilta, ja totesin olleeni oikeessa eilisiltasen aavistuksen kanssa: ne oli myyty loppuun. Nyt just oon fiiliksissä siitä, et ihan sattumalta satuin näkemään sen etusivulla pyörineen mainoksen, enkä jääny miettimään liian pitkäks aikaa :)

Melkeen kädet tärisee, ku kattoo tota sivua... Tunnen itteni ihan sairaan onnekaaks just nyt ❤

Tän intoilun jälkeen ajattelin tehdä aika lyhyehkön postauksen tänään(kin), koska huomenna on odotettavissa semipitkää, ja perjantaina viel pidempää tekstiä, niin "säästän voimia" ja teidän hermoja niille x)

Ajattelin meinaa listailla tänään biisejä, jotka just tällä hetkellä soi mun Spotify- tai Youtube-soittolistalla: ne on meinaa aika erilaisia, ku vertaa siihen, mitä iPodista soi tällä hetkellä. Siivoilin just vähän Spotify-listaa sen jälkeen, kun Spotify tuli maksuttomaks mobiililaitteille, ja listalla on nyt suurimmaks osaks pelkästään biisejä, joita ei mun iPodista löydy, koska en haluu kuunnella samoja kappaleita iPodista ja Spotifysta koko ajan, you know? x)

Tässä mun eniten soitetut biisit Spotify-listalla just nyt:


Ps. Älkää huomauttako mitään tost Jingle Bell Rockista, se on mun listalla oikeesti ympäri vuoden, ja rakastan tätä versioo x)

Verrattuna iPodin soitetuimpiin, eroja on aikamoisesti. Soittokertojen perusteella tarkastellen (ja osittain poimien välistä pois jotain, mitä en oo viime aikoina soitellu) iPodin lista näyttää - ja kuulostaa - tältä:


Aikamoisen Ellie-painotteista ellen sanois :D Ja tos ei oo ees kaikkia Ellien biisejä, koska luukutan melkeen kaikkia niin paljon (Tessellate, ah ❤ Jos et oo kuullu, niin klikkaa linkkiä!) ja uudeks suosikiks on nousemassa mm. Under Control, mut kyl My Blood pitää pintansa! Alla kuvankaappaus kaikista listan kärjen kuunnelluimmista kappaleista, muutamia biisejä skippailin, ja osa ei oo päässy viel kärkeen ;)


Tässä tän päivän musiikkiaiheinen 'knoppi', huomenna kokkaillaan taas! Siihen asti hauskaa keksiviikkoa (Haha... XD) ja nähdään huomenna! 


Ei kommentteja: