sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Blognuary: Day 12


Eilen alkaneen Putouksen uuden kauden jälkeen ajattelin tehdä lyhyehkön Putous-osion postaukseen tälle päivälle.
Kuten siis kaikki on vähintään saanu iltapäivälehdistä lukea, uusi kausi alkoi eilen ja toi mukanaan uutta ja vanhaa. Tää uus Idiots-juttu oli mun mielestä ihan hyvä, mut muuten ekaks jaksoks koko kausi alko vähän sekavasti, enkä oikee pysyny enää perässä, et mitä oikeen tapahtuu. Olinkin vähän pettyny heti tän kauden alkuun, koska yleensä oon nauttinu Putouksesta tosi paljon, mut tällä kaudella tuntui jäävän jotain puuttumaan, varsinkin sketsihahmokisan puitteissa. Ainakaan ekalla esittelyllä ei meinaa löytyny niin hyviä hahmoja kun yleensä, ja niiden taso on muutenkin osittain laskenu tosi paljon viime vuosiin verrattuna.

Suosikeiksi tällä kaudella nousi mulla kuitenkin Jäbä ja Martin, ja toivon niiden pääsevän mahollisimman pitkälle kisassa.

http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/ohjelmat/putous/2014/sketsihahmot/1795112.jpg

*

Sekalaisen postauksen jatkoksi päätin seuraavaksi jakaa kuvan mun eiliseltä aamupalasta :D Laitoin eilen ensimmäistä kertaa aamiaispannukakkuja. Niihin tulee siis pelkästään banaania, kananmunia ja kaurahiutaleita, ja ne oli tosi hyviä! Lisäks laitoin mukaan mustikoita, ja söin pannarit vaahterasiirapin ja kinuskikastikkeen kanssa. Kannattaa kokeilla noita, ne on tosi helppo tehdä! Ja pannukakkujen lisäks söin sämpylän oikeen 'fiinisti' kurkun kanssa, en oikeesti yleensä koskaan laita kurkkua leivän päälle, mut eilen teki mieli :D

Amerikkalaistyyliset aamiaispannukakut mustikoilla ♥

Tältä päivältä sitten vielä ootd-kuva, kun käytiin tossa pari tuntia sitten koeajelemassa muutamalla autolla. Ja ulkona on melkeen kymmenen astetta pakkasta, huh!


Pitsipaita - Lindex
Alla oleva toppi - Vero Moda
Housut - River Island
Kaulakoru täältä :)

Nyt jatkan sunnuntain viettoa taas PLL:n kolmannen kauden parissa ;-) Ens viikolla ois tiedossa pääsykokeisiin valmistautumista ja kotimaan matkailua... Ja me nähdään huomenna uuden blognuary -postauksen merkeissä! :)

Time for AppleTV :)

Ei kommentteja: