keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Blognuary: Day 1


Hyvää alkanutta vuotta 2014!

Uudenvuoden juhlinta lopetettiin meidän osalta kahden aikaan yöllä, mikä ei sinäänsä oo mun unirytmillä kauheen myöhään, mut olin siitä huolimatta ihan rättiväsyny ja tänään heräsinkin sitte vasta 13.30. Eilinen ilta tuli vietetty kavereiden ja perheen seurassa hyvän ruoan ja pelien kera. Pekoniin käärittyjen broilerien, Aliaksen ja Unon lisäksi iltaan kuului muun muassa ananaslikööripirtelöä, kuohuviiniä ja sipsejä. En ikävä kyllä muistanu napsia yhtään kuvia illalta ennen ku mentiin ulos ampumaan raketteja puolen yön aikaan.
Tänä vuonna ampuminen oli jotenkin kauheen sekavaa, ku en edes ehtiny nähdä kaikkia omia raketteja, kun monet muut ampuivat samalta paikalta samaan aikaan. Kuvistakaan ei tullu niin hyviä kun joskus aiempina vuosina, mut muutamia "räjähtäviä" otoksia joukosta kuitenkin löytyi. 









 Vuoteen 2013 mahtui niin paljon hyviä juttuja, et tuntu jotenkin oudolta jättää ne kaikki taakse. Tosin tälle vuodellekin on hyvää luvassa, jos hyvin käy :) Ehkä pitäis tosissaan alkaa valmistautua pääsykokeisiin, että voin tehdä tästä vuodesta yhtä hyvän kuin viime vuodesta!




☆ ☆ ☆


Ei kommentteja: