tiistai 31. joulukuuta 2013

Do you think we’ll be in love forever? Do you think we'll be in love?


Vuoden viimeinen postaus + EXCITING ANNOUNCEMENT!

Koska oon viimiset viisi postausta viettäny muistellen kesälomaa ja Lontoota, päätin nyt palata 'normaalin' elämän postausaiheisiin pitkästä aikaa! Mulla löyty myös puhelimesta paljon julkasemattomia kuvia, jotka halusin koota vielä tän vuoden puolella postaukseen.
Jos tarkastellaan kuvia melkeen kronologisessa järjestyksessä, niin ensimmäinen hehkutettava asia on ehdottomasti mun uus harrastus: nettikaupat :D Nyt on oikeesti vasta ymmärtäny nettipankin ja PayPalin hienoudet tänä vuonna, vaik sain verkkopankkitunnukset käyttöön jo edellisvuonna. Tänä vuonna on alkanu sit "hervoton tilaamisrumba" - tai jos vähän liiotellaan ainakin :D
Aiemmin tänä vuonna tilasin jo Etsystä Deathly Hallows -kaulakorun (mahdoinkohan edes blogin puolella muistaa mainita? :OOO) ja nyt oli vuorossa Matkijanärhet :) Tilaamassani paketissa oli siis alkuperästä muistuttava pronssisen värinen ja vanhahtava tummentunut hopeinen :) Ja kun paketti tuli Hong Kongista Suomeen viikon päästä siitä, kun kävin kattomassa Nälkäpelin, oli olo ku lapsella jouluaattona :) Lisäks sain tekijältä kaks yllätyslahjaa, jotka nekin oli ihan sairaan kivoja!

Oltiinpa sitten joulukuun 13. päivänä (jolloin mulla oli myös hammaslääkäri, hehe) kattomassa Kolmatta Naista Caribiassa :) Päätös oli vähän extempore, mut oli siistii nähä ah, niin karismaattinen Pauli pitkästä aikaa, ja vielä eturivistä! Melkeen kaikki kuvat tosin oli huonoja, johtuikohan kenties päivämäärästä? :DSeuraavana päivänä keikasta käytiin sitten kivojen kamujen kaa ekaa kertaa pelaamassa paintballia Piispanristillä. Olin aluks aika hyvässä vireessä, mut sit ku yritin oikeen kunnolla päästä peliin, niin siitä alko alamäki :D Ja ku siel avoimessa pelissä oli kaiken maailman lajin harrastajat ja "ammattilaisetkin" samaan aikaan, niin eipä paljon ollu sanomista :D Ja ne pallot kyl oikeesti sattu, au + mustelmat <3 Pakollinen selfie pelitauolla pelihaalarissa tulee tässä:


Siinä vielä pari päivää ennen joululomia piti käydä vaihtamassa yhen kaverin lahja, niin ostin (taas) muutaman joululahjan itelleni, ku lahjapakkauksista sain -20% :D Mut tein oikeesti ihan hyvät löydöt.


Isadoran paketissa kiinnosti lähinnä toi ihana glitterkynsilakka ♥ Ja on muuten käytössä tällä hetkelläkin. Oikeanpuoleinen paljastuikin paketin avaamisen jälkeen huulikiilloksi, ja sitäkin on tullu kyllä testailtua...


Maybellineltä himoitsinki sitten lahjapakkausta lähinnä ton rajaustussin takia, mut olen kyl ollu kiinnostunu testaamaan myös paketin ripsiväriä. Sitä en oo vielä testaillu, mut rajauskynä oli tosi helppokäyttönen ja kiva, ainut miinus on et ei oo vedenkestävä ainakaan mun havaintojen mukaan :( Olen siis siirtyny vihdoin nestemäisiin rajauskyniin, ja ton suttaantuminen oli vähän pettymys, muuten tosi hyvä! Ja paketti makso vähemmän ku pelkkä ripsiväri :)


Lisäksi ostin itelleni (ja äidilleni) joululahjaks Glitterin ihanat enkelikorvikset!


Puhelimen uumenista löyty myös muutamia muita joulua edeltäneitä hankintoja: alla näkyy H&M:stä ostettu "Vive Le Punk" -paita, joka on niin siisti :D Toi teksti ei mitenkään sinänsä kuvaa mua, mut tykkäsin sen fontista ja paidan läpinäkyvistä yksityiskohdista yleensäkin :) Paita siis alessa 7€


Lisäks "sorruin" hankkimaan itelleni Glitteristä 'Infinity'-kaulakorun, maksoi muistaakseni noin 7€ :)


Ja varmaan yks viimeisimmistä joulua edeltävistä hankinnoista on Travalo!! Oon niin innoissani siitä, et mullaki on vihdoin yks :) En itseasiassa tienny, et niitä edes myydään Suomessa, ennen ku törmäsin sellaseen yhden kaupan näyteikkunassa. Tämä yksilö on tosin ostettu Stockmannilta, ja hinta oli n. 14€, mikä ei sinänsä oo ihan kauheen paha :) Täytin pullon jo Beyoncen Heat Rushilla Joululahjoista en puhu tässä postauksessa sen enempää, mut mulla olis ollu itelleni yks 'joululahja' lisää, jos ois huomattu hakea postit postilaatikosta jouluaaton aattona...... Mulle oli meinaa tullu sillon paketti-ilmotus, ja olisin saanu pakettini lupauksen mukaan jouluksi kotiin... Kun Itella sitten oli auki 27. päivä, niin käytiin postista noutamassa mulle tullu laatikko, ja hihkuin suorastaan innosta.
Olin nimittäin tilannut brittiläisestä verkkokaupasta (alehintaan!) maailman parhaan kasvojenpuhdistusaineen! Harmittaa ihan sairaasti et BalanceMe:tä ei myydä Suomessa - sen lisäks et se on semikallista - ja 50 millilitran näytetuubin jälkeen rakastuin niin paljon, et päästin tilata itelleni 125 millilitrasen putilon tätä ihanaa tuotetta. Ja nyt se vihdoin pääsi kotiin ja käyttöön! 

Viimeisimpänä halusin ehdottomasti lisätä sunnuntaisen naamakuvan, kun kerrankin oli hyvä hius- ja asupäivä samaan aikaan, ja oltiin menossa kummien luo lounaalle. Ylläni oleva sammaleenvihreä alennusmyyntipaita Lindexistä + Gina Tricorin peplum-hame (ei näy kuvassa) ja Joulupukin tuoma kaulakoru Glitteristä ;)


Ja loppuun siis ilmoitusasiaa liittyen blogin ensi vuoden ohjelmaan:
Oon seurannut monien vloggaajien 'Vlogmas'-videoita joulukuun aikana, ja inspiroiduin puolessa välissä kuuta miettimään oman blogin kohtaloa ja harventuneita, pitkiä postauksia varsinkin näin loppuvuodesta. Siksipä kehittelin ideaa, jonka lopputuloksesta ja seurauksista en oo vieläkään ihan varma, ja aion poiketa aiemmista vuosista tekemällä "pienen" uudenvuodenlupauksen ensi vuodelle:
Aion aloittaa blogissa KOKO TAMMIKUUN kestävän bloggausputken, jota kutsun nimellä blognuary. Ajattelin siis pyrkiä tekemään tammikuun jokaiselle päivälle yhden postauksen ja oon tehny jo alustavia suunnitelmia, ja kaikkee jännää ois tulossa! Postausten aiheiksi ajattelin siis ihan fiiliksen mukaan valita kaikenlaista "My day" -tyyppisistä ja muotiaiheisista postauksista vähän syvällisempiin.
Jos siis sua kiinnostaa lukea näitä mun selityksiä täällä blogin puolella, niin kannattaa aktiivisesti seurata, mitä on tulossa tammikuussa!
Ajattelin myös ainakin näin alustavasti harkita jatkuvasta biisiotsikoinnista luopumista, koska en käytä samoja biisejä koskaan kahta kertaa, ja alkaa olla jo aika vaikee muistaa mitä biisejä oon aiemmin jo lainannut...
Sitä ajatusta kuitenkin kehittelen vielä, mutta huomenna siis tulossa jo seuraavaa postausta!

Oikeen mukavaa ja räiskyvää uutta vuotta kaikille ja nähdään huomenna!


Ei kommentteja: