perjantai 10. tammikuuta 2014

Blognuary: Day 10


Tänään mulla oli vähän 'tavallista tapahtumarikkaampi' päivä, joten päätin tehdä tänään taas vähän My day -tyyppistä postausta :)

Aamu alko hammaslääkärillä (ja pihalla ei ollu taaskaan yhtään laillista parkkipaikkaa...) mut sain taas yhden positiivisen lääkärikokemuksen lisää, niin pääsen ehkä joskus tästä kammosta eroon..... Mulla oli tänään kolmesta käynnistä viiminen tähän sarjaan, ja paikattavana yks hammas, jonka paikka on irronu jo kahdesti... Kaikki meni kuitenkin harvinaisen hyvin, kun ei tehty mitään, mikä olis sattunu :)

Hammaslääkärikäynnin jälkeen lähdin sitten autolla postiin viemään pari postitettavaa pakettia ja sen jälkeen kävin ruokakaupassa. Tuntu jotenki tosi hassulta käydä yksin palauttamassa pulloja ja valitsemassa leipiä, kun ei oo tottunu käymään yksin kaupassa :D Ja must tuntuu aina ihan sairaan tyhmältä seistä jossain hyllyn edessä tuijottamassa eri vaihtoehtoja ja hintoja, onks jollain muulla sama? :D

Käsky kävi :D

Prismassa oli muuten Cailapin kaikki tuotteet puoleen hintaan, ja olin jo jonkin aikaa himoinnu yhtä sivellinsettiä, joten nyt sitten päätin ostaa sen!
Prismasta lähdin sitten Myllyyn palauttamaan yksiä housuja Ginaan, ja sen jälkeen eksyin Sokokselle tuijottamaan tarjouksia. Sokokselta mukaan tarttui alennuksessa ollut poskipuna, joka mulla on ollu käytössä nytkin, mut ku menin tiputtamaan sen tossa jonkin aika sitten, niin halusin hommata uuden valmiiksi xd

Kulmaharja, luomivärisivellin, peitevoidesivellin, huulisivellin ja rajaussivellin! 3/5 oli noista mulle uudentyyppisiä suteja, kahta kaipasin muutenkin vaan :) Hyvä saalis tälle päivälle.

Päivä menikin suurimmaks osin PLL:ää kattoessa, kunnes piti lähteä pianotunnille. Tunnin jälkeen kävin H&M:ssä etsimässä housuja, mutten löytäny mitään sopivaa. Niinpä lähdin siis kotiin vaan kahden aiemmin harkitun jutun kanssa.


Testailin vähän noita uusia suteja ja meikkijuttuja, ja kaikki vaikutti tosi hyviltä! En yleensä osta H&M:stä mitään meikkejä (muuta kuin ne rajauskynät...) mut en oo löytäny oikeesti miltään merkiltä just noita juttuja, mitä oon etsiny jo jonkun aikaa. Ja tosta kulmapaletista tuli jo mun uus suosikki yhdistettynä kulmaharjaan! Kulmista tulee paljon paremman ja luonnollisemman näköset kuin kynällä.

Vaihdoin sutien säilytyspurkin tänään :)

Mulla on nyt kauhee nälkä, joten pakko mennä laittaa mulle ja isälle ruokaa alakertaan, huomenna on taas tulossa jotain hauskaa... ;) Siihen asti pitäkää itsenne ihmisinä (oikeesti, mitä mä kirjotan XD)
Se on moooooooi!

PS. Tuli tänään 8000 täyteen, kiitos! :)

2 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Mä muuten törmäsin tällaseen ohjeeseen netissä http://thebeautydepartment.com/wp-content/uploads/2012/06/TBDSavingFace1.jpg
Voisit kokeilla sitä siihe rikkinäiseen punaan :D

Noora kirjoitti...

Kiitti vinkistä, mut se mun poskipuna on just samanlainen ku toi uus noissa kuvissa, ja oon käyttäny siitä murskasta jo niin paljon ettei se taida enää millään korjautua tohon purkkiin xd