keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

You belong with me, not swallowed in the sea

Heissan! =)
Tänään olin mun kaverin kanssa kutsuvierasnäytöksessä katsomassa Ruisrockista tehtyä dokumenttia =) Sieltä menin äidin töiden kautta äidin kanssa kaupungille. Käytiin Muotikuussa ja sieltä sain yhden mekon/tunikan.

Tommonen peace-kuvioinen =) Hintaa oli 125 € Vyö on Seppälästä =)
Tämmösen näkösenä hiipparoin tänään keskustassa:


Mekko on muinoin ostettu H&M:stä, villatakki on Zoey M:n ja  vyö Piecesin  =)
Tänään laitoin jonkin näköisen "kampauksenkin" enkä jättäny hiuksia pelkästään niin kuin ne tykkää olla harjauksen jälkeen... :P Hiukseni näyttävät jännästi "litistyneiltä" ohimoiden yläpuolelta, ja syy on tässä:

Ensin on noi letitetty tosta noin...

...ja hiukset näyttävät tältä.

Sitten vedän ne vaan tosta tonne taakse

Ja kun ne laittaa pinneillä kiinni, niin tukasta tulee tän näköinen =)
Tää sopii tosi hyvin ainakin kiharoille hiuksille, niinku mulla, koska mun hiuksetki vähän rauhottuu, ku muuten ne on ihan villinä... :d Ja se näyttää ihan kivalta =)

No mut kuiteski x) Yhen ostoksen tein vielä kaupungilla äidin kanssa:


Kokosin koosteeksi nää kuvat, etten kyllästytä ketään vielä lisää... x)
Sain siis huulipunan, joka tähtäsi kevän hittiväriin, oranssiin (kuvissa vaikuttaa lähinnä punaiselta?!?) eikä oo niin pinkki/punainen kuin näyttäisi. Sävy 030kin väittää paperilla olevansa lähes punainen, mutta todellisuudessa sävy on yllättävä oranssi =) Ja kun testasin, se muutti huulet ihan kivasti oranssihtavaksi tai korallin värisiksi =)

Ja toinen ostos, jonka äiti kyllä teki puolestani...


Now there is no turning back :D Nyt on kahden päivän lippu ruissiin vihdoin käsissä, joten kai sitten täytyy sinne raahautua... :D Pakko sanoa, että luultavasti kaikkein eniten odotan perjantaista Paramoren keikkaa, vaikkei kaverini olekaan niin mielissään, kun sen "joutuu" kanssani katsomaan :D Tätä odotellessa...

Otin muutaman kuvan (...........), kun istuskelin mun työtuolilla. Nää kuvat otin täydellä zoomilla, eli vissii 20-kertasella...

Salvador Dalin Little kiss me :)

Tää kuva on "Jänskempi ku 100 jänistä"...

Puupossu :)

Muovikaloja x)
Voiski täst taas mennä nukkumaan, tai ehtiihän tässä hetken lueskella.. ^.^ Nyt menee Potterien uusintakierroksella jo kolmas kirja eli Azkabanin vanki, joka on ensilukukokemuksella mun suosikki kaikista... Saa nähdä oonko vielä samaa mieltä, mutta kun nää kirjat lukee niin saa paljon enemmän irti kuin pelkistä leffoista. Kirjoissa on kaikkia hauskoja pikku yksityiskohta ^^.

Mut joo, nyt taidan mennä.
Öitä kaikille,

Peace&♥: Noora

Mielessäni... x)

1.

2. 

3.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ei kommentteja: