maanantai 4. heinäkuuta 2011

And we will never, never ever be the same

Tervehdys =)
Tämän postauksen alkuajankohta vie perjantaihin 1.7. Sinä päivänä en tehnyt mitään muuta kuin valmistauduin henkisesti lauantaihin, joilloin pidin 17-vuotissynttärit =) Tai tein mä jotain, laitoin kynsiä koko päivän ja tällaiset niistä tuli:

Varpaisiin laitoin vaaleaa helmiäisvalkoista lakkaa ja isovarpaisiin tällaiset kynsitarrat =) Tässä jalassa on juhlissa käyttämäni avokkaat, jotka jokin aika sitten ostin H&M:stä hintaan 19,90 € eivätkä ole vieläkään hajonneet ;)

Kynsiin laitoin vaaleanliilaa lakkaa ja tein ohut kärkisellä siveltimellä varustetulla harmahtavalla kimallelakalla nuo rajat tuonne alas. Perhostarrat koristavat molempia etusormia =)

Tässä tänään otettu kuva peukalonkynnestä... Hyvin on lakat ja tarrat pysyneet, kun käytin päällyslakkaa :)
Inspiraation näihin kynsiin otin jostain lehdestä, jota juuri luin. Siinä muistaakseni kerrottiin "puolikuukynsien" olevan tähtien suosiossa juuri nyt, ja niinpä tein oman versioni niistä puvun kanssa yhteensopiviksi =)

Tässä joitain netistä poimittuja kuvia inspiraation lähteiksi teillekin =)
Googlasin hakusanoilla "nails half moon"




Palatakseni aiheeseen (.....) Laitoin siis kynnet perjantaina ja taisin väkertää sormenkynsiä n. kolmen tunnin ajan telkkaria katsellessani.... XD Olin kyllä ihan siedettävän tyytyväinen lopputulokseen ottaen huomioon, että väkersin kaiken itse nakkisormillani XD No, täytyy myöntää että pelkän vaaleanliilan pohjalakan jouduin tekemään muistaakseni uudelleen ainakin kaksi tai kolme kertaa.... Eksyin jossain vaiheessa iltapäivää katsomaan (jälleen kerran) Twilightia (huomatkaa, olen kuvannut kaiken XD). Leffa selvästi jakaa mielipiteitä, mä en osaa olla oikeastaan täysin kummallakaan puolella... En tykkää siitä, että leffaa haukutaan, jos ei siihen ole perustetta, mutta en myöskään ole mikään "Twilight-ihkuttaja", ne ovat elokuvia muiden joukossa... Enkä erityisemmin pidä muista kuin ykkösestä, se on ollut ehdoton suosikkini alusta asti =)


Joka tapauksessa lakkailin kynsiä koko päivän ja sitten valmistelimme tarjoilut kera äitini perjantai-illan aikana... 

Lauantaiaamuna tuli semmoinen olo, että oli tullut viimein se "THE PÄIVÄ" ja valmisteluihin kului koko aamupäivä ja ne jatkuivat puoli yhteen saakka. Onneksi kaikki saatiin valmiiksi täpärästi ennen ensimmäisiä vieraita. 

Laitoin oikein erityisen meikin lauantaiksi, mutta eipä se taida kauheesti tosta kuvasta näkyä... Selostan nyt kumminkin =P


Eli laitoin siis ensin ihan luomenpohjustusaineen ja vedin ripsien juureen rajauksen Make up storen kivalla Creen Card -sävyisellä silmänrajauskynällä.
Lisäsin sen kanssa samansävyistä luomiväriä luomiväripaletista, ja totesin, että musta rajaus ryhdittäisi silmiä entisestään. Vedin siis silmiin oikeastaan "tuplarajaukset", heh. Sitten lisäsin Max Factorin ripsiväriä ja siinä. Huuliin käytin aiemmin viime viikolla ostamaani Rimmelin korallin väristä huulipunaa =)

Lyhennetysti siis käytin näitä tuotteita =)

Juhlat sujuivat mukavasti, vaikka olikin aika kuuma keli, ja meikitkin vähän vihoittelivat ;) Meillä oli tosi hauska päivä, ja harmittaa vaan etten voinu kutsuu kaikkii hyvii kaverei, muuten meit ois ollu varmaa ainakin parikymmentä!

The Kakunleikkaus -kuva ;) © V. P.

The Pose with kakku =) © V. P.

Miiru ja mä räkätetään yhtä juttuu XD ♥ © V. P.

Jännyyden ytimessä oltiin, kun pelattiin Mario Karttia ! =P
Ekat tyypit lähtiin siinä joskus viiden maissa ja vikat vissiin vähän ennen puolta seittämää, et kyllä sai pitkään emännöidä :D Ja lahjoja tuli kaikilta, vaikkei mitään edes ois tarvinnu tuoda. Kiitän vielä kaikkia yhteisesti! ♥

Juhlien jälkeen lähdettiin isän kanssa Lietoon parille kätkölle, mutta löysimme enemmän itikoita kuin purkkeja (tai itseasiassa itikat löysivät meidät, heh...)

Vanhimmat Conssit :) Otin koekäyttöön ennen ruissia c(:

Nautelankoskelta :)


Koski



Jännää, bongasin kuumailmapallon... Tollaseen pääsen ite ehkä elokuussa c(:


Taas tämmönen pakollinen x)
Niin ja sit saan vielä liittää postaukseen yhdet kuvat x) Kävin nimittäin eilen keskiaikamarkkinoilla ja ostin ruotsalaiselta kauppiaalta kaksi korua =P

Isä rahoitti tämän hienon, pronssisen avaimen.. Ylempi koru on ostettu aiemmin joltain muilta markkinoilta c(:

Tämän nimesin Kalevi Käärmeeksi XD En pidä käärmeistä, mutta tämä yksilö oli niin lutunen, että oli pakko hankkia tämä pronssinen sormus kympillä!

Kuvakulma #2

Eiköhän siinä ollut tarpeeksi kuvia taas vähäksi aikaa XD Nyt voisin painua lukemaan Potteria tai alati kasautuvia lehtiä...

Päivän biisiksi valkkasin tällä kertaa Winterparkin kappaleen Never Alone, jonka olin huomaamattani kuullut jo ennen kuin törmäsin siihen Youtubessa. Ihan kiva fiilistelybiisi =)


Peace & ♥: Noora

Olen levollisin mielin =)

2 kommenttia:

Eimi S kirjoitti...

hmm. Vois kans alkaa filosofisoimaan tota Twilightia. Oon kans miettinyt että mikä siinä niin paljon jakaa mielipiteitä. Oon myös siitä väliltä, en hauku, mutta en ihkuta. Elokuvahan se on muiden joukossa D: Ihmiset vois haukkua mielummin jotain oikeesti haukkumisen arvoista leffaa .. esim BRATZ THE MOVIE
xD

Noora kirjoitti...

Oon kyllä samaa mieltä tosta... En vaan ymmärrä mikä siinä leffassa on joidenkin mielestä niin vastenmielistä... Ku mun mielestä se eka on niin hyvä leffa ja se huumori ja kaikki on niin jotenki ihanaa ^.^ Jostain syystä vaikuttaa vaan siltä, että niitä leffoja joko rakastaa tai inhoaa... Mut eihän kaikkia voi aina miellyttää, ja vaikka tykkään niistä leffoista niin tykkään ehkä vielä enemmän niitten soundtrackeista ;)