keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Mullon homma hanskassa, vaikken omistakaan sellasii

Tervehdys =))
Eilen olin mun kaverin kaa Naantalissa Summerikiertueella =)) Meillä (tai ainakin mulla) oli tosi hauska päivä, ja haluankin jälleen jakaa kuvasatoa kanssanne tuota pikaa =)


Yksi Nunnalahden rannan sorsista =)

Tunnelman luojat ;)


Minttu ja Nuutti ♥

Minttu ♥


Mira Luoti =)

Kalle ja Nuutti =)

Kalle ja Minde yhdessä loppujuonnossa ♥

Ankallistaidetta

Kuka ei kuulu joukkoon? XD

Juonnon kuvaamista laiturilla =)

Juliste

Mun rakkaat Conssit ja hienot nauhat x]

Minde taas vauhdissa =)))

Tätä kuvaa tuskin tarvii selitellä ♥ Minde, Kalle ja mä ♥

Maisemaa

Pääsin sitten taas vaihteeksi askartelemaan =) Päiväkirjaa nimittäin sain koristella taas...


Nimmareja sai pyytää näihin kortteihin, mutten halunnut tätä "pilata", niin annoin sen olla ihan näin =)))

No sit ne nimmaritki seuraavalla päiväkirjan sivulla ♥

Onnenpyörästä sain tällasen siirtotatuoinnin, muttei oikeen napannu sitä omaan käteen tuupata, niin päätin askarrella sille muuta käyttöä ;)

Otin suojakalvon pois ja lättäsin pohjapaperia märällä rätillä... Sitten littasin tän tohon kirjan sivulle ja koitin saada sen kasteltuu kunnolla, et irtoais... Säästin vielä suojakalvon ja liimasin tohon päälle, ettei tartu toiseen sivuun =) Kivasti se on tossa nimmarien alapuolella koristeena ja pysyy siinä =)
Siinä lienee taas hetkeksi selitystä... Nyt kello on jo niin paljon, että pitäis varmaan painua nukkumaan, kun jouduin eilen heräämään paria tuntia normaalia aikaisemmin ehtiäkseni bussiin kymmeneltä ja Naantalissa olimme ehkä puoli kahdentoista aikaan ja tulin kotiin viiden maissa... =) Oli kyllä mahtava päivä, kun paras kaverini oli messissä ♥

Päivän biisiksi valitsi päivän aikana useasti soitetun, hieman ärsyttävänkin veisun, jonka varmasti moni on kuullut ainakin kerran X]




Ekasta Summerikesästäni tulee kuluneeksi tänä vuonna huikeat 7 vuotta ja juontajat ja juontajaparit on vaihtunut yhteensä kolmesti, mutta aina on löytynyt uudet suosikit. Pidän edelleen henkilökohtaisesti eniten Mirellasta ja Kallesta juontajaparina, sekä heidän lisäkseen toistaiseksi kauimmin yhdessä juontaneista Nuutista ja Titestä, mutta kyllä Minttukin on pestinsä hyvin hoitanut ja alan pitää hänestä koko ajan enemmän =) Summerikiertueista ensimmäinen pidettiin vuonna 2008 ja olin mukana jo silloin. Tämä oli kaikkiaan kolmas kerta, kun olin mukana Summerikiertueella (viime vuosi jäi välistä), ja oikeasti toivon, ettei tämä jää vielä viimeiseksikään =)

Peace&♥: Noora


Ei kommentteja: