perjantai 9. maaliskuuta 2012

The winner takes it all

Tämmönen perusmatikantuntipostaus... Ei jaksa taaskaan kauheesti innostaa ku en oo tähänkään mennessä osannu kotitehtäviä tehdä... Mut Bloggerikin kiukuttelee ja App laitto kaks edellistä postausta drafteiksi -.- Täytyy poimii jostain alkuperäset päivämäärät niihin, mut kellonajoista ei tuu olemaan mitään tietoa... Sdrvnsimiöaxkdldfl arggh. Aamu alko jo sen verran mielenkiintosesti et espanjan opettaja oli poissa ja meillä oli sijaisena ranskan ja ruotsin opettaja, joka ei käytännössä osaa lainkaan espanjaa... Se tunti oli aika hazardi.
Onneks mulla on enää alle puol tuntia siihen et pääsisin kotiin, mut taidan jäädä kuitenkin koululle syömään. Voisin ottaa jossain vaiheessa kuvan mun tän päivän asusta, kun tässä on eilisiäkin hankintoja mukana:)
Eilen siis oli muuten kiva päivä, kun mulla ei ollu yhtään tunteja hyvinvointipäivän takia:) Oltiin iltapäivällä osan kaveriporukan kanssa valittu paikaksi Megazone ja meil oli ihan sairaan hauskaa XD Ohessa on kuva pistetaulukosta pelin jälkeen. Meiän tiimi vei ykkösii vastaan! :]] Mut antoivat kaikki kyllä kovan vastuksen :)
Jatkan nyt vielä vartin matikkaa... Sitten oon tältä viikolta hommat tehny ja illemmalla vielä pianotunti:)

Ei kommentteja: