keskiviikko 1. helmikuuta 2012

But you can have what's left of me


 Viisaita sanoja näin aluksi... ♫

Kuvat olen saanut jo valmiiksi, pakko myöntää, kauan sitten, mut kiirettä pitää koko ajan enkä oo ehtiny postailemaan... :< Kysyn vaan, että mistä nää kaikki katselukerrat on tänne ilmestyny? 100 lisää jossain viikossa? :O En jaksa kohta enää ees kiitellä, mut kiitos ny kauhiasti:)

Noh, mulla oli kerran jännää meiän ison kasvin (palmun?) kanssa (ne jotka on käyny meillä, niin tietää varmaan ton ison hehtokasvin) ja tuloksena mm. nämä kuvat:Hyvin jänniä kuvia saa vaikka mistä. Esimerkkinä ruokatilan matto u____USittenpä tuli yks pimeä arki-iltapäivä eikä läksyjen teko maistunut, niin otinpa tämmösii tosi jännii...


Valotus oli muistaakseni näissä kuvissa aina jotain 1-20 sekunnin välillä... Nämä taitaapi olla kahden tai viiden luokkaa, en muista kumpi:)

Syrän ♥

Läksyjen laiminlyönti jatkuu: ulkona näkyy eteisestä jännä sirppikuu! Eikun jalusta ja teleputki messiin ja pihalle palelemaan crocseissa...


o______O

No, sit teemakeskiviikon silli-ilme kuva xd

Näätä, joka odottaa sillipalkkiota xd Puolimieli paidassa kävin jousiammunnassa!

Torstaina leikin muiden mukana turistia. Huomaa vihree paita ja pinkit shortsit pakkasta varten:)


Koulustakin löytyy liian jänniä juttuja, alkaen kuoron välkkäharkoista välinevarastossa......jatkuen käytävälle, jossa yritin toistaa yhden legendaarisen kuvan otto-olosuhteet, mut ilman teleä epäonnistuin :< Tuloksena oli kuiteskin tämä:


...jota seurasivat ruotsin tunnin alussa otetut kuvat, kuten tämä:Kotona sitten otin telellä kuvia, muun muassa siitä K-lampusta ja pikkutulppaaneista.Äiti piti synttärijuhlat lauantaina ja sitä varten piti tietenkin siivota koko perjantai....... Mutta sainpahan taas tekosyyn siirrellä tavaroita!


Expedit ja nojatuoli vähän niinku vaihto paikkaa keskenään... Oon tykänny tästä järjestelystä:)


Välissä ehtii taas ottaa randomkuvia...

Myös tuplakupla löysin paikkansa huoneen nurkasta:)

Sänky siirty taas muutaman sentin matalaan päin:) Ja sain jalkalampun takaisin tänne päähän huonetta.Tauluja laitoin myös seinälle ja tulostin kolmiin kehyksiin omat ottamat kuvat:)
Pidättekö enemmän vanhasta vai uudesta järjestyksestä?:) Mä tykkään tästä uudesta ainakin siks, että nyt koen taas erilaista tilan tuntua kun edellisellä järjestyksellä... Ja täällä huoneessa on ihanaa se, et pystyy näinki paljon muuttamaan huoneen ilmettää, eikä tarvi viritellä paljoakaan sähköjohtoja, kun siirtelee kamoja! Tääl on aika erinäköstä vaik siirsin tosi vähän mitään huonekaluja vielä ratkasevasti...

Kiirettä siis mulla pitää, nytkin pitäis olla nukkumassa, kun on jo koeviikko... Tänään olin vapaalla ja valmistauduin huomiseen enkkuun ja perjantain mantsaan... Ei oikeen menny niinku suunnittelin, ja pelkäänki et sählään varsinkin enkun kanssa... Noh, huomenna meen vapaaehtosiin vanhojen harkkoihin ja luen tietty torstaiseen saksan kokeeseen ja taas mantsaa... Oon jo lupaavasti jäljessä sen kanssa:)

No, ens jakso tulee olemaan mielenkiintonen... Mulla on siis neljä ainetta: bilsa 4, espanja 6, matikka 9 & äikkä 5 + liikunta ja opo... Siis kaks tyhjää palkkia, jotka molemmat on aamussa... Vaan yks 8.15-aamu ♥ Mulla olis siis vapaata koeviikolla to-su ja kokeet vast seuraavan viikon puolella, mutta suoritan saksan kolmoskurssin kokeeksi itsenäisesti, niin teen sen kokeen oletettavasti koeviikon ekana päivä torstaina ja sitten saan vapaaksi pe-su:) Saa ny kattoo jaksanko viedä sen kurssin valmiiks loppuun asti... 


Nyt on varmaan pakko nukkua, et aivot ehtis prosessoida edes jotain siitä tiedosta, jota luin enkun koetta varten... Wish me luck for my test today! + reading comprehension ♥ . _____________ .

Wise words... I've done it already...♥


yes, the name of my blog was inspired by this song ♥

~

4 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Anna Puu <3 Toi on niiin ihan kappale.Mä jaksan aina hämmästellä, kuin tilava toi sun huone on, kun asuit ennen sellasessa vaatekomerossa :D

Noora kirjoitti...

Mäkin hämmästelen yhä vielä XD Ja kun voi siirrellä huonekaluja ilman et tyhjentää koko huonetta... Ootas vaan ku näät:)

ESSUU kirjoitti...

Hei vitsi toi kuu o__o se näkyy tolleen kokonaisena ja sit siinä loistaa toi sirppi. toosi cool

Noora kirjoitti...

jup 8) se oli 8P