sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ja joka yö soitan Satumaa-tangon

Ihan heti näin aluksi täällä juttua meidän vanhoista.

Tässä lisäksi linkki videoon meidän tansseista, voit bongata myös mut videolta jos katot tarkkaan ;)

Elikkä siis mulla olis katottuna myös penkkarikuvat, mut päätin nyt omistaa tän postauksen kokonaan ehkä oman lukion kohokohdalle, vanhojen tansseille ;)

Meillä siis oli jaoteltu tanssit niin, että meillä oli molemmat tanssit samana päivänä eli tanssittiin koulussa siinä kahdentoista aikaan ja vanhempien "iltatanssit" oli neljältä molemmat perjantaina Logomossa! Perjantai-iltana lähettiin myös vanhojen risteilylle, jolta palattiin eilen illalla.

Mun päivä alkoi perjantaina varttia vaille seittämän herätyksellä, jotta kerettäisiin kaheksaksi kampaajan luo. Istuin kampaajan luona vähän yli tunnin tökittävänä ja sain päähän ainakin muutaman lakkakerroksen liikaa mun makuun :) Ensin hiukset suoristettiin kerroksittain ja sitten kiharrettiin suoristusraudan kanssa ja kampaaja sitte viritteli kaikkea omaa hiusten kanssa (löysin n. 30 pinniä kun purin ton virityksen...) ja sitten laittoi noi helmet ja kukkaset [siis ihan oikeet] lopuksi lakan jälkeen. Tämmöinen siitä sitten (kolkyt pinniä ja tunnin istumista myöhemmin) tuli:


Kampaus kahdet tanssit kärsineenä :p Ihan hyvältähän se näytti vielä illallakin...
Hyvin kukat pysyneet hengissä x33
 Seuraavaksi istuinkin sit tunnin meikattavana kosmetologin luona. Silmiin laitettiin tummanruskeeta ja huulipunana käytettiin mun omaa korallinväristä punaa :__) 


Mekko siis ostettiin viime syksynä Jane's Stylesta. Tässä ensimmäinen kuva koko mekosta päällä : )

Alle ostettiin lisätylli, et saatais lisää ilmavuutta tohon helmaan : )
Pari kuvaa koulun tansseista, en nyt viittiny laittaa niitä kuvia joissa näkyy ihmisten naamoja ettei tuu paheksuntaa :p

Kuvat on ottanut rakas ystäväni :--) (Valotus 2 s)


Illan tanssit Logomossa:

Asu kokonaisuudessaan: Laukku pöydällä, mustat hanskat ja kaula- ja korvakorut kaikki Jane's Stylesta
Rannekoru äidiltä lainattu :)
Ja jos ny sit yks kuva Logomon tansseistakin sit :)


Oli kyllä kieltämättä ihan siisti kokemus, vaikka kovasti jännitinkin tansseja heti ykkösen syksystä asti. Nyt sai olla päivän prinsessana - ihan luvallisesti :---)

Luulen, että (kliseisesti) tää tulee olemaan niitä muistoja, jotka muistan vielä pitkään vaik tanssit onkin jo ohi 8)

~

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiva tommonen linnanjuhlakuva toi Logomossa otettu.. *uu* Toi mekko näyttää nois koko kuvissa hienommalt ko mitä olin aatellu et se ois..... wuu. <3 :3

Noora kirjoitti...

Hihi, kiitti ^uu^ <3