maanantai 14. huhtikuuta 2014

Going tax-free


Hellou!

Lauantaina tuli käytyy vähän risteilemässä Vikingillä ja siitä syystä tietenkin taas paikka postaukselle.
Aamulähdöllä Turusta Amorellalla Maarianhaminaan ja siellä laivanvaihto Gracelle. Aamu alkoi (luonnollisesti seuran tuntien) aamupalalla buffetissa, sieltä mentiin istuskelemaan muualle ja käymään ekoilla ostoksilla tax-freessä (hyvä että mentiin... plus valikoima on oikeesti Amorellalla melkeen parempi ku Gracella)

Ja hei, rikastuin taas pelaamalla : D Tää oli jo mun kolmas voitto koneesta, eikä siis mikään ihan pieni.
Edellisellä miniristeilyllä meinaa tulin pelanneeks tätä peliä, josta voitin ekal kierroksella 0,40 € ja toisen perään pelattuani sain 5 € : D
Tällä kertaa tarkkanenäinen kaverini meinaa "haistoi voiton" samanlaisesta (tosin meriteemaisesta) pelikoneesta, ja pyöräytin yhden kerran 20 senttisellä, ja sieltä sit tupsahti 10 euron voitto! Haha, en oikeesti kestä ja naurattaa edelleen pelkkä ajatuskin koko jutusta (ja jakso hymyilyttää koko loppuristeilyn) : D Plus Amorellan AC/DC-flipperi ♡

Laivanvaihdon jälkeen alkoki sit lähinnä aikanen aamu painaa päälle ja buffetruoka päälle niin se oli siinä. Viimiset pari tuntii meni sit silleen "nuokkuessa". Ja jaksoin taas hämmästellä Gracen heikohkoa tuotevalikoimaa. Mut loistava reissu kaiken kaikkeaan ellei lasketa taksijonoa ja nyt muutama kuva päivän menosta kännykällä kuvattuna.

Flipperi ♡
Lounasaika 8D
Maailman maukkain paahtovanukas!
< Laivanvaihto >




Buffetin jälkkäripöytä ja tuore ananas ♡ Mun kieli on edelleen hajalla!

Ja mitä oliskaan laivamatka ilman ostoksia? Varsinkin nyt kun oon ihan hurahtanu meikkeihin, tuoksuihin jne. niin verottomat hinnat on ihan mun pelastus! Tuli hankittua yks hankintalistalla ollu hajuvesi VIHDOIN ja muutama muu suunniteltu tuoksu ja semmosta ;)



Amorellalta alkuun - tosin ei suorassa aikajärjestyksessä edeten - toin kotiin pari uutta Travaloa. Jos et siis oo nähnyt mun joskus loppuvuodesta 2013 julkastua postausta, jossa kerroin hankkineeni itelleni ihanan mustan Travalon, niin kuten yllä näkyy, mul on nyt kolme! Kaks uutta on viel toistaseks tyhjiä, toisen täytän täs kohta, mut toisen täytettä odotan luultavasti viel ainakin toukokuulle :) En siis muuten ois hankkinu yhtään (saati kahta), mut nää kaks väriä oli tarjouksessa, ja ne makso vaan vähän yli 5 € / kpl! Ja nää molemmat on siis myös näitä "hienompia" Excel-mallisia ja metallin mattainen hohto on mukavaa vastapainoa kiiltävälle mustalle, tykkään!


Ne, joille kaks seuraavaa hankintaa tulee yllärinä, voi nostaa käden ylös nyt (luulen et teitä ei kauheen montaa oo :D). Nimittäin olin ihan sairaan innoissaan odottanu tätä laivareissua luettuani Vikingin sivuilta, että Victoria's Secretin tuoksut tulee laivoille! Nyt sain sitten hankittua itelleni nämäkin, kun en kuitenkaan tämmösiä ois pystyny Lontoosta tuomaan :) Ensimmäisen ostin Amorellalta - eikä niitä Gracelta ois saanukaan - ja kyseessä on mulleki tutuks tullu "perinteisen mallinen" muovipullo, jonka sai myös edullisimpaan mahdolliseen hintaan 12,90 €. Amber Romancea kutsun Beyoncén Heat Rushin 'vartalosuihkevastineeks', jos näin vois sanoa : D Tuoksu on tosi makea, monille luultavasti vähän liiankin, ja kesäinen ja sopii mun mielestä hyvin nuorelle naiselle :) Toinen, kalliimpi (25 €) Fabulous on taas selvästi hieman "vanhempaan makuun" ku Amber Romance, eikä se oo mun mielestä kovinkaan makea. Sen tuoksussa on jotain vähän selittämätöntä, jota en osaa kuvailla, ja ehkä se on just yks syy, minkä takia tulin tuoksun ostaneeks + kattokaa tota pulloa, pure love ♡ 



Viimeisenä hankin sitten myös kauan himoitsemani Roguen, josta oon kans hyperonnellinen! Saatuani Sokokselta parin millin näytteen, ihastuin tähän tuoksuun niiiiiin paljon, etten voinu lakata ajattelemasta sen ostamista! Kannatti kuitenkin ehottomasti odottaa, et sain isomman pullon ja paremmalla hinnalla, ku mistään Suomesta.
Tuoksussa on semmosia osia, joita en vieläkään osaa kuvailla, mut luettuani jostain listatut vivahteet, keksin kyllä tän myskisyyden (jos se noin kuuluu sanoa : D) ja mun mielestä täs on myös toffeemaisuutta & vaniljaisuutta, josta oon aina tykänny. En sanois tätä myöskään mitenkään överimakeeks, mut melko makee parfyymien mittapuulla tää varmaan kuitenkin on.

The fragrance is announced as a flirtatious and sensual oriental, containing accords of lemon blossom, cyclamen, jasmine, rose, plum and suede over a base of musk, woods, patchouli, vanilla and amber. (lähde)

Ja mun mielestä tää pullo on niin hieno! Mulla ei suoraan sanoen ollu aavistustakaan, millanen pullo tässä täyskokosessa on, joten kun avasin pahvilaatikon, tuli pullon ulkonäkö muotoa lukuunottamatta mulle kyl ihan puskista :D Tykkään ton "korkin" materiaalista!

75 ml 36,80 €

Siinä olikin taas kaikki tällä kertaa, toivottavasti teilläkin oli mukava viikonloppu :) 
Nyt hyvää alkavaa viikkoa kaikille, meitsi menee nukkumaan, se on moro!


Ei kommentteja: