perjantai 21. helmikuuta 2014

What's up? What's down¿


Moikka moi!

Tässä ei oo nyt viime aikoina tapahtunu mitään kovin ihmeellistä (paitsi olis kyl joitain ostoksia kuvattavana, hups xd), mut halusin kirjotella välillä taas jotain. Mitä teille kuuluu?
Mun elämässä kun tätä "vauhtia" oikee riittää niin et huhhuh XD

Eilen alotin taas pitkästä aikaa tajuttoman PLL-putken, ja pääsin nyt jo neljännen kauden 17. jaksoon, kunnes sivusto päätti lopettaa yhteistyönsä mun kanssa :( Just ku meillä alko mennä mukavasti, höh!
Sitä on tullu siis täs sit duunailtuu (ja eilen illal olin vähän jännittyneenä, ku oli tullu katottuu muutama jakso liikaa :D) lukemisen lisäksi... Ja hei, mul on ekas pääsykoekirjas enää 3 lukua jäljellä! Sen vois saada viel loppuun täl viikolla, jos saa hommat hoidettuu hyvin huomenna :) Mul onki koko aamupäivä aikaa, kun toiveikkaasti uskon nousevani huomenna heti 8.15 (note to self: niin varmaan!) ja iltapäiväl tulee sitten "kuolemanpeli"... Suoraan sanoen ei ees huvittais kattoa jos ja KUN Suomi saa lätkässä turpaan, mut ei pysty olee kattomattakaan :( Äitiki otti puol päivää vapaaks töistä, et pääsee kattoo pelii 14.30, oikeesti :D Sen lisäks mun huominen pianotunti peruttiin (se ois ollu just sopivasti 14.45), joten pitäis käyttää mun aika sit hyvin huomenna. Eikä torkuttaa kymmeneen saakka.

Tuli täs yhtäkkiä kirjotelles mieleen, et mun on ihan pakko jakaa teille yks ihan TÄYSIN aiheeseen liittymätön kuva, jonka kasasin ite iPadilla XD En oikeesti kestä, törmäsin linkkiin, josta löyty "hirveimpiä kuvia miehistä kissojen kanssa" ja heti ensimmäinen pisti silmään niin, et vaan näin alla olevan tilanteen mielessäni XDD AHAHAHA


Tiiän, "nyt oikeesti hei" :D Mut tuli taas totaalinen repeeminen, ku katoinki tota kuvaa :D LOL

Aiheeseen palatakseni (:D), multa on siis varmaan jossain vaiheessa tulossa taas uutta "haulia", kunhan muistaisin ottaa kuvat kaikesta :) Tuli oikeesti tehtyä löytöjä jopa H&M:ssä! Oho oho, mut niistä lisää - toivottavasti - myöhemmin.

Sen verran voisin kans paljastaa, et oon menossa taas täs Helssssinkiin konsertin takia :) Siitäkin kuitenkin varmaan lisää myöhemmin.

Voisin kokeilla, jos nettisivut toimis taas ja saisin viel katottua pari viimistä PLL-jaksoa, ku ollaan niin jännässä paikassa (välihuomion lisätäkseni, sivut näyttivät taas toimivan! JEEE)! Haluisin vaan oikeesti avautuu jollekki mun sisäisistä (vihan ja epätoivon) tuntemuksista, jotka tänään taas koin PLL:ää kattoessa, tajuutte kyl jos ja kun pääsette tähän vaiheeseen, voi jestas!!!!! En kuitenkaan haluu pilata niiden kattomista, jotka on vast aikasemmis kausissa, joten pidän mölyt mahassa ainakin toistaseks (jos joku haluu jakaa tuntemuksiaan PLL:n 4 kaudesta mun kanssa, niin ottakaa ehdottomasti yhteyttä, oikeesti! :D)

Ja ettei tää random-postaus lähe enempää sivuraiteille, niin käyn nyt hakee mun vesilasin parvekkeelta ja palaan nojatuoliin kattomaan 17. jaksoa. Me nähdään toivottavasti pian taas uuden postauksen merkeissä!

Se on moiiiiiii!


Ei kommentteja: