keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Collective January makeup haul in February


Täällä taas! :)
Ensimmäinen postaus blognuaryn jälkeen on vihdoin täällä! Ja nyt ensimmäistä kertaa myös vapaavalintainen aiheeseen liittyvä otsikointi. Kaikki tuntuu taas ihan uudelta :-)
Uutta on myös mun meikkijutut, jotka aion tänään esitellä. Otsikon mukasesti nää jutut on ostettu jo tammikuun lopulla, joten nyt alkaa olla jo aikakin esitellä kaikki. Ja nää on siis kahdelta eri ostoskerralta, mut sopii luontevasti samaan tekstiin, joten hoidan nää nyt yhdellä kertaa "pois alta" ennen pian saapuvia paketteja.

Koko saalis

Tasan viikko sitten mulla oli asiaa Sokokselle, joten käytiin isän kanssa Myllyssä. Sokokselle mennessä mulla oli itseasiassa mielessä kolme juttua (joista hankin lopulta vaan kaksi), mut kävelin ulos seitsemän uuden jutun kanssa xd

Pääasiallinen tavoite oli hakea itelleni häivytyssivellin, et saan tehtyä hyviä silmämeikkejä tulevan Naked 3:n kanssa. Totesin kuitenkin järkevimmäks investoida yhteen kolmen siveltimen pakettiin. Niinpä sitten päädyin (jo toiseen) Cailapin sivellinsettiin. Tää on nyt sitten smokey eyes -setti, jossa eniten lähinnä vakuutti iso hyvännäköinen häivytyssivellin (vasemmalla) ja myös hiukan haaveissa ollut toinen vinopäinen pikkusuti (oikealla). Ikään kuin siinä sivussa mukana tuli sit myös yks luomivärisivellin (keskellä), joka on siitä kiva et se on taas vähän eri levynen, ku edelliset kaks (kolme xd) ja niitähän ei voi koskaan olla liikaa, vai voiko?

Cailap by Mariela Sarkima meikkisivellinpaketti - 19,90 €

Toinen jonkin aikaa hankintalistalla ollu asia oli peiteväri (? concealer anyways) ja joitain vaihtoehtoja selattuani päätin ostaa Maybellinen FitMe peitevärin. Oon sitä jonkun verran tässä käyttänykin, ja se peittää tosi hyvien tummien silmänalusten ulkoreunan ja näpyt. Silmänalusilla lähempänä sisänurkkaa sillä on tosin ikävä tapa vähän "paakkuuntua" ja en oo saanu sitä viel peittämään siellä niin hyvin. Ihan ok tuote joka tapauksessa ja sopivan vaaleat sävyt.

Maybelline FitMe Concealer in Fair 15 - 9,40 € (norm. 12,80 €)

Siinä sit huomasin kassalle mennessä tarjouslaatikon, jossa oli mielenkiintosia juttuja. Niinpä hamstarasin ihan viime hetkellä muutamia juttuja, joita oon jo pitkään halunnu.

Rimmelin Apocalipseja olin katellu jo jonkin aikaa, mut kun näin yhden ihanan värin alehintaan, niin oli vihdoin 'pakko' hankkia yksi.

Rimmel Apocalips Lip Lacquer in 300 Out of this world - 4,55 € (norm. 9,10 €)

Toiset jutut, jotka bongasin alesta, oli molemmat arvostettujen kynsilakkabrändien lakkoja. Kuten on viime aikoina saattanu käydä ilmi, niin mul on ollu kauhee kynsilakka-addiktio, ja mul on jo ennestään liikaa kynsilakkoja. Mut nää oli ihan sairaan kalliita lähtöhinnalta, joten kai nää oli pakko poimia mukaan?

Essie blue-black nail polish in After school boy blazer - 8,20 € (norm. 16,40 € !)

OPI purple nail polish in A Grape fit! - 5,58 € (norm. 18,60 € !)

Tammikuun viimisenä päivänä mentiin viel käymään Stockmannilla, koska 10 euron etuseteli oli viimistä päivää voimassa. Sieltä mä sit kävin kyselemässä Macin Liquidlastista, mut se oli loppu :( Sen sijaan ostettiin sitten lähes vastaava Superslick, joka on kyllä joltain ominaisuuksilta Liquidlastia parempi. Tykkään esimerkiks rajauksen levityspäästä enemmän, ja sillä on paljon helpompi rajata kuin Liquidlastilla. Ja oli lupauksen mukaan myös vedenkestävä tuote, mistä tykkään erittäin paljon :) Illalla huomasin sen tosin varisseen ihan vähän, mut voi olla et olin ite hieronu silmiä tai jotain. Kuivuminen kestää ja poistaminen on osittain vähän hankalaa, mut tykkään kyl tästäkin :)

MAC Superslick Black Liquid Eye Liner in On The Hunt - n. 21 €

Toinen juttu oli sekin rajaukseen liittyvä. En sitä sen enempää katellu, kun tykkäsin viininpunertavasta väristä, ja nappasin mukaan kassalle. Kotona sit paljastukin tästä yllätyksiä yllätyksien perään. Koko tuotteen koostumuskin tuli mulle yllätyksenä, mut tykkäsin työnjäljestä tosi paljon :) Mukana tuleva sivellinkin on tosi kätevä, mut enemmän käytän tätä mun taivutetulla rajaussiveltimellä. Kaiken kaikkiaan hauska tuote, kun haluaa vedenkestävän rajauksen, joka on helppo poistaa ja joka näyttää luonnollisemmalta kun musta rajaus :)

IsaDora Waterproof Gel Eyeliner in 05 Aubergine - n. 7-8 €

Viimisenä viel pinkaisin kassalta hakemaan meikkisiveltimille tarkotetun puhdistusaineen (joka hajun ja ainesosien perusteella vaikutti lähinnä ihan samalta tavaralta ku käsidesi :D), jota käytän sitten täs jossain vaiheessa ainakin eniten käytetyille sudeille!

Duroy siveltimien puhdistus- ja desinfiointiaine - 7,90 €

Ihan viimeisimmäks halusin vielä säästää erittäin jännittävän uutisen, jonka halusin teidän kanssa mahdollisimman pian :} Meikä nimittäin lähtee toukokuussa Lontooseen! Oon ihan super excited, ihan niinku mun tilapäivityksen hymiö! Tällä kertaa lähetään matkalle kahdestaan mun serkun kanssa ja ollaan muilla mailla 3 päivää! Jee! Ja kohta tulee huutomerkkien yliannostus, jee!


Ollaan siis jo varattu lennot ja majoitus, ja nyt odotellaan ajankohtaa seuraavalle palaverille :] Viime kerralla otettiin siis jo valtavat askeleet (ostetiin liput keneltäkään mitään kyselemättä xd) ja seuraavaks sit suunnitellaan minne paikkoihin mennään käymään! En malta odottaa, nyt on vaan viel pakko "kärvistellä" ja lukea pääsykokeisiin, koska odotus palkitaan about kolmen kuukauden päästä :}


Tää oli tältä päivältä tässä ja kuulette must varmaan taas pian, koska paketit saapuu ihan minä päivänä hyvänsä, enkä sit enää malta odotella niitten avaamista x) Nähdään pian ja hauskaa keskiviikkoa!


Ei kommentteja: