maanantai 19. marraskuuta 2012

On mulla asiat joskus osuneet kohdalleen


Hei vaan kaikki : )

Mun pitäis ehkä tehä ihan mitä vaan muuta kuin tätä, mut jatkan kohta mun uskonnon esseen parissa.
Tänään kuitenkin kun tulin bussilla kotiin, niin aattelin tehä 'pikkasen' päivitetyn huonepostauksen tänään :) Niinpä otin kuvat et saatte nähä miltä nyt näyttää (koska siivosin eilen ja tänään siellä kehtaa vielä ottaa kuvia...)

Sitä ennen kuitenkin . . . . . . . . . . RUMMUNPÄRISTYSTÄ

Viime perjantaina tuli ylppäritulokset ja pääsin meidän lukiosta ekana hakemaan sen legendaarisen liuskan :))
Ja näin se meni:



AAAAAAaaa my dreams came true! Matikasta L ja espanjasta M !!!!

Matikka lähti YTL:ään 58 pisteenä ja palas 59, kiitti ♥ Mut espanjasta oli päätetty nippastakin sit 4 pistettä pois.... No, onneks M:n raja oli 244 :D

Mut joo, nyt kun kattoo ylös nii ei enää näy mitään muuta ku katunlampun valo :O Meni taas yhtäkkiä ihan pimeeks.... Kun otin nää kuvat niin oli vielä valosaa, mut tarttin silti salamaa ja jalustaa osaan kuvista.....

Ensin yleiskatsaus:





Työpöydän yllä oleva hylly lähempää kuvattuna



Ja toisessa suunnassa on sänky, jonka siirsin taas tohon keskemmälle, et sain tilaa noille laatikoille.



Ihana nojatuolini, jossa on kolme tyynyä, kaks peittoa ja lampaantalja, eihän oo liiottelua? XD Ja huomaa toki vaihtunut värihuputus molemmissa!  Nojatuolin päällisen väri taitaa olla Lindö beige ja rahin perusvärinen Blekinge valkoinen.


Joo, ostin Harry Potter -julistekirjan xd


Ja kaikki Potter-kirjat siinä esillä.... Suomenkieliset, Viisasten kivi espanjaksi ja englanninkielinen kirjaboksi + kaikki muut oheiskirjat :)




Ja tää ovi ei ookaan pahemmin muuttunut viime aikoina...

*

PS. Viel pitää lisätä mahtava juttu, kun olin viime lauantaina Kaarinan Old Texasissa kattomassa HH!:n keikkaa siel tokassa rivissä, jeejee, niin sain mun kokoelmiin ekan plekun  Ääk, en kestä et Jere on soittanu tolla samalla plekulla ku mul on kädessä xd Nyt pääsen soittelemaan, jeah!




☮ :)

2 kommenttia: