sunnuntai 11. marraskuuta 2012

And so lying underneath those stormy skies, she'd say, "Oh, ohohohoh I know the sun must set to rise", this could be para-para-paradise!



Moikka moi :)
Tää viikko menin jotenkin oudoissa merkeissä ohi melkeen silmänräpäyksessä, eikä oikeestaan mikään oo muuttunut.... Virallisia ylppärituloksia odotettaan kuulemma ens viikon perjantaiksi ja seuraavalla viikolla alkaakin sitte taas koeviikko, hui! (Enkä oo alottanu viel uskonnon kanssa, hupshupshups kuolema)

Selailin tossa taas vanhoja postauksia ja tuli jotenkin outo olo noita katellessa... Löysin sieltä varsinaisia aarteita, esim. postauksia kuten tämä tai tämä.
En ole siis muistanutkaan kertoa, että viime viikolla tuli täyteen yksi vuosi tässä talossa ja jotenkin havahduin taas siihen, et aika kuluu ihan sairaan nopeesti, kohtahan mulla on sit ylppärijuhlatkin ovella...
Tääl on ollu kyl mukava asua ja tää talo on nyt alkanu oikeesti tuntuu omalta kodilta, en edes erityisesti muista sitä vanhaa kämystä kerrostalokämppää enää... Tuntuu siltä, kun oisin aina asunu täällä, vaik tää onki niin sanotusti "korvessa", mut kevyesti alle puolituntia keskustaan :)

Tänä viikonloppuna oikeestaan en taas tehny yhtään mitään, mut ens viikolla ois kaikkee luvassa... Tietääkö joku mikä leffa tulee ensi-iltaan ENSI PERJANTAINA (meinasin taas kuolla kun kirjotin ton asian ylös niin et näin sen XD)


Kyllä, Twilightin viimeinen osa, Aamunkoi osa 2!


Ollaan menossa yhessä yhen kaverin kanssa iltapäivänäytökseen, jonne on muuten varattu yhteensä vähän yli 90 lippua xd Jeeeeee!
Sit leffan jälkeen on illalla taas teatterin ensi-ilta ja lauantaina Haloo Helsinki! ois Old Texasissa ja joku haluis mennä.... ♥




Mun piti tehä mun uskonnon esseetä, mut jostain syystä ei nyt huvittanutkaan, kumma juttu?
Ja nyt pitäis jo mennä nukkumaan... Ehkä huomenna sit.


Peace ihmiset!


2 kommenttia:

Ella kirjoitti...

NIIIIN pakko mennä kattoon toi twilight perjantaina ! :)
p.s. Laitoin mun blogiin yhen haasteen sulle, käväse kattomassa !

Noora kirjoitti...

Niin on ! :-) Juuuu, teen heti kun ehin :))