lauantai 11. lokakuuta 2014

Autumn / Fall


Moi kaikki!

Koulun kanssa menee melkeen kaikki aika - viikonloppuja myöten - niin ei oo tosiaan kerenny kirjotella yhtään yli kuukauteen! Eikä mulla paljon muuta puheenaihetta ookaan ku koulu - huomaako tästä edes et vietän suurimman osan arkipäivistä Sepänkadulla? :D

Tänään sain kuitenkin inspiksen ennen 'etätyön viikkoa' ja menin vähän ulos muistelemaan miten kameralla otetaan kuvia. Ja koska tänään ja eilen tuli pikaisesti käytyä Hulluilla Päivillä hikoilemassa, niin mikäs sen parempi kuvauskohde kuin ostokset.Perjantaina ostin itelleni kuviollisen hameen, jollasta olen hakenut jo aika pitkään. Nyt sitten löytyi sopiva (ja opiskelijan budjetille sopiva). Meikkiosastolta yritin etsiä uutta poskipunaa, koska onnistuin taas hajottamaan omani... En kuitenkaan sellasta tällä kertaa löytäny, vaan ostin itelleni vaan pari uutta testattavaa tuotetta: L'Oréalin puhdistusöljyn ja Carmexin huulirasvan. Testailin molempia eilen ja lyhyesti voin kertoa molemmista ensivaikutelmat.
Kasvoöljy oli mulle uus mielenkiintoinen tuttavuus. Kokeilin sitä eilen naaman puhdistukseen ja ihan hyvin se toimi. Öljyä siis hierotaan kuivalle iholle ja sen jälkeen huuhdotaan pois. Öljy lupaa poistaa vedenkestävänkin meikin, mille en saanut vielä takuita eilisessä testissä, mut muuten toimi kyllä ihan yhtä hyvin ku mikä tahansa putsari : D Sen verran voi vielä todeta, että öljy jätti ihon ihanan mattapintaiseksi!
Carmexin puolestaan totesin todella toimivaks ja ihanan silottavaksi, mutta maku oli mun mielestä aivan kamala :( Siitä saan kuitenkin "revittyä hyväksi puoleksi" sen, että voisin saada itteni harventamaan huulirasvan käyttöä (ADDIKTI). Toimivuuden ja kompaktiuden puolesta siis todella suosittelen!

Tänään puolestaan hamstrasin pari Neutrogenan tuotetta ihan vaan huvin vuoksi. Lisäksi vähän extemporena tuli ostettua myös Guess Girlin Summer -hajuvesi, josta luulen ainakin saaneeni aikanaan näytteen. En ollut siis ihan varma, olinko nähnyt hajuveden HP:n kuvastossa, mutta paikan päällä totesin, että olin : D Ja tuli sitten kans ostettua HH!:n uusi levy, jolle en oo kyl vieläkään täysin lämmenyt... Tuntuu vähän pahalta sanoa näin, mut koitan täs vähän totutella uuteen levyyn ajan kanssa :)
Ja niin, eilisen hameen kanssa kuvassa oleva neule ei itseasiassa ole hankittu Hulluilta Päiviltä, vaan JC:stä (-30 %) joka oli yllätyksekseni auennut Hansaan. Woop!

Koulusta lyhyesti mainitakseni: menee ihan hyvin (toistaseks) mut päivät on pitkiä ja osa kursseista ei kiinnosta... Loman jälkeisellä viikolla on kaks tenttiä ja deadlinejä yms. joten tulee kyl varsin työntäyteinen loma. Vähän jänskättää nää kaikki järjestelyt, mut pidetään peukkuja :)
Ja bileitä on kyl riittäny melkein joka viikko paitsi sillon ku olin kipeenä. Tällä viikollakin kävin kaksissa, haha :D Ja haalarit on parhaat! Täytyykin kuvata teille mun haalarit, ku oon saanu Seppiksen merkin ommeltu (eli seuraavalla vuosituhannella xd) Pistetään korvan taa...

Tältä erää päivän homma on tässä ja just alkoi uus Putous-kausi... En oo mitenkään thrilled, mut pakko se kattoo on silti. Toivottavasti ehdin taas kirjotella jossain vaiheessa, ettei jäis enää välikuukausia tälle vuodelle! Koittakaa antaa armoa tän kouluhässäkän takia...

Mukavaa viikonloppua ja hyvää syyslomaa kaikille teille opiskelijoille!


Ei kommentteja: