torstai 20. maaliskuuta 2014

Busy with being at home?


Tiiätteks tunteen?

Mulla olis postausideioita ja vaik kuin paljon tekemättömiä postauksia, mut en oo vaan kerta kaikkiaan ehtiny väsäillä mitään pitkään aikaan. Melkeen kaikki aika kuluu lukemiseen ja loput ajasta rentoutumiseen. Enkä sit oo vaan saanu missään välis oikeeta mielentilaa luovaks ryhtymiseen.

Tänään päätin ilmottautua taas elävien kirjoihin ja päivittää vähän tilannetta. Tänään kävin meinaa kampaajalla laittamassa "vähän radikaalimpiaa meininkiä" mun hiuksiin =)
Eilen illalla teki mieli ettiä vähän inspiraatiota netistä, ja niiden mukaan sit toteutin mun hiusvärihaaveen. 

Alle liitän mun eilisiä inspiraatiokuvia, ja ennen ku kerron enempää, voitte arvuutella, mitä näistä käytettiin :)


(Kuvat googlesta)


Näistä sitten idea lähti, ja päädyin vähän erilaiseen väriin kun yleensä. Instagrammiin postasinkin jo kuvat kokonaismuutoksesta:


Toi idea liilasta tuli siis toteutettua latvoihin, ja täytyy kyl sanoa, et näistä tuli ihan sairaan siistit! :D Vaikein osa tässä värissä on sen saaminen kuvaan :) Plus hiukset näyttää viel ihan sairaan tummilta mun silmään!


Tänään oli siis ihan semijees päivä, ens viikolla luvassa mm. taas yks Hesan matka (XD) ja kuolen tääl just yksinään nauruun, kun näin mainoksen, et Vampyyrien imussa tulee huomenna neloselta :D En kestä, se on pakko kattoo uudestaan! : D 

Luulen, et tää postaus oli nyt kuitenkin tältä päivältä tässä, ja me nähdään toivottavasti taas pian :)
Se on moiiiiiii!


Ei kommentteja: