maanantai 9. kesäkuuta 2014

Life updates


Heipä hei kaikki!

Edellisestä postauksesta on kerenny vierähtää taas tovi - totta puhuen oon toipunu Lontoon matkan jälkeisestä "pikku masiksesta" ja pääsykokeiden jälkeisen stressin purkautumisesta. Nyt mul on kuitenkin ollu kesäkuun tokan päivän jälkeen jatkuva sisäinen hyvä fiilis päällä ja hymyilyttää :)
Oon odotellu tässä rauhassa sitä fiilistä, ku tekee mieli postata jotain uutta ja tänään se sit tuli!
Lisäks työn alla ois muun muassa yks lakkiaispostaus sekä viel hyvin vaiheessa oleva (pliis, älkää inhotko mua) Lontoon collective haul, täytyis vaan saada aikaseks kerätä kaikki ostokset yhteen kasaan ja ottaa kamera käteen :D Nää hoituu kuitenkin varmaan täs lähiaikoina, ku oon ehtiny viel hetken nauttii lomafiiliksestä.

Tän päivän tekstiin keräsin kuitenkin puhelimen kameran rullasta muutamia kuvia toukokuun lopulta ja kesäkuun alusta.

Eilen olin melkeen koko iltapäivän ulkona lukemassa lauantaisen juhlinnan jälkeen ja sain itelleni vähän lisää aurinkoihottumaa, jee! Toivoisin vaan, et pääsisin eroon näist näppylöistä niin saisin vähän värii (pois lukien tän kirjavan punaisen, joka mulla jo on....)


Riippumattoselfie :D

My essentials: Herra Hakkarainen -termosmuki, jossa on jääkylmää vettä ja Maybellinen Baby Lips - pieni sneak peek tulevasta London-haulista! ;)

Taivas kolmen aikaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, oli muuten ihan random ku oli noin valosaa!

Suomalainen metsämaisema :3

Superkesäinen kuva toukokuulta, jee! Taivaallista mojitoa ja pinkit kynnet :)


Ahkera opiskelija valintakoetta edeltävänä päivänä, viime hetken lukemista ja vanhoja valintakokeita...

Tuttu kuva face-kavereille :D Spontaanit teiniselfiet rulaa!

Valintakokeista mainittakoon sen verran, että kävin siis 27.5. Turun yliopistolla geologian pääsykokeessa ja 2.6. Turun amk:n yleisessä insinöörialojen pääsykokeessa ja molemmat meni omasta mielestä hyvin, paremmin ku odotin! Varsinkin kun geologian pääsykokeessa ei sitten ollukaan tänä vuonna monivalintoja... Tuli vähän yllätyksenä, ja mun lukutaktiikka meni vähän metsään, mut pärjäsin kuitenkin ihan hyvin :) Parin-kolmen viikon sisällä nähdään sit mihin se riittää...

Nyt ois kuitenkin yks bisnes hoidettavana koneen ääressä, joten päätän tän kirjotuksen tähän ja toivottavasti nähdään taas pian :)

Ei kommentteja: