tiistai 25. joulukuuta 2012

So this is Christmas, I hope you have fun

Taas toivotus hyvän joulun...

Oon juuri joulupäivän vietossa keskellä synkkää metsää, mut ajattelin nyt väsätä pikaisen joulu(lahja)postauksen anyway : )
Tänä(kään) vuonna ei tullu paljoakaan ylläreitä, koska olin tehny aika kattavan, mutta tiiviin listan mitä haluaisin.

Kuvissa on koko tän vuoden lahjasato, mutta kerron ny jotain kuiteskin : ) (Teen tätä postausta blogger-sovelluksella, joten se heittää kuvat ihan miten itte tykkää, älkää välittäkö, järjestelen niitä myöhemmin!)

Lahjat mahtuu nykyään jo yhteen kuvaan, mikä on toisaalta ihan hyvä, koska ei sitä nykyään enää paljon osaa toivoa (kallista senkin edestä)

Ehtisin juuri satuilla kaikennäköstä tähän postaukseen, kunnes Blogger-softa kaatus (.......) ja poisti kaiken, joten en enää muista mitä piti ees kirjottaa...

Luulen et näätte kuvista aika hyvin, mitä kaikkee tänä vuonna sain, mut voin ny kertoa jostain jotain :)

Yhdeltä kaveriltani sain käsintehtyä suklaata (mutten oo vielä avannu pussia ja varmistunu siitä et se on suklaata XD) ja toinen ihana kaveri, joka oli selvästi kuunnellu mun selityksiä siitä, miten Adele on ihan jumala, osti mulle Adele-kirja, jeee :)

Kummit Tuusulasta lähetti Michael Bublen joululevyn ja tommosen sydän-jutun, jota en ookkaan vielä testannu :) Varmaan kivannäkönen ku siin on noi led-valot! Toiset kummit hoiti myös homman tosi nappiin ja osti mulle 60€ lahjakortin Zaran, yeah! Vanhemmat anto Vilaan 30€

Muuten aika perussettiä, kaks pehmeetä pakettia, muutama koru ja tollanen huiviin laitettava iso pöllö systeemi, Breaking Dawn part 2 -soundtrack, jota oon halunnu jo jonkin aikaa, odotettu Singstar, Harry Potter på svenska ja hazardina pyydetty Sinkkuelämä-boksi ja yllärinä Sinkkuelämää 2 -leffa :) En siis ollu koskaan nähny yhtään Sinkkuelämää-jaksoa ennen ku aloin kattoo niitä nyt, halusin ton boksin sen jälkeen ku olin nähny Sinkkuelämää ykkösleffan XD

Ja toi Logitechin näppäimistön (jota käytän itseasiassa just nyt) sain jo etukäteen, joten se ei koskaan ollukkaan paketissa ;)

Tän 100. hämypostauksen myötä toivotan kaikille hyviä joulunpyhiä niin kauan kun ne kestää ja hyvää maailmanlopun jälkeistä aikaa! :))



















2 kommenttia:

Oona kirjoitti...

Tosi kivoja joululahjoja oot saanut! :)

Hyvää Uutta Vuotta sulle! :)

Noora kirjoitti...

Kiitos ja samoin! : ) Tervetuloa lukijaksi :)