maanantai 11. marraskuuta 2013

It's a beautiful day and I can't stop myself from smiling


Päivä 3 (24.7.)

Kolmanneksi päiväksi oli vuorossa lisää suunniteltua ohjelmaa. Päivä alkoi tietenkin ensin asunnolla aamiaisella ja lyhyellä keskustelulla päivän ohjelmasta.
Ensimmäiseksi päätettiin lähteä käymään Piccadilly Circuksella Lilywhitesilla, jossa käytiin viime kerrallakin. Mukaan ei mulla tarttunut mitään kovin ihmeellistä, pari alennuksessa ollut perustoppia.On tossa kulmassa vaan jotain niin siistiä...

Lillywhitesilta ja Piccadilly Circukselta jatkettiin matkaa Covent Gardenille. Sieltä puolestaan jatkettiin mua hyvin paljon innostaviin kohteisiin: King's Crossille ja Islingtoniin.


Metrolla liikenteessä taas...

Käytiinpä seikkailemassa myös St. Pancrasin puolella, kun meinattiin kokonaan eksyä varsinaisesta kohteesta, ei ollu tarpeeks selviä ohjeita :D

Kuvassa näkyy osittain tosin yksi HP-elokuvassakin vilahtaneista rakennuksista, joka on siis todellisuudessa osa St. Pancrasia, eikä King's Crossia :)

Samainen talo, kuin edellisen kuvan vasemmassa reunassa...

Onneks kartan avulla löytyy paikkoja, kun löytää vaan ensin oikean rakennuksen :D

Bongaa etsimäni kohde kartalta, saat papukaijamerkin.

 Lopulta löydettiin kuin löydettiinkin oikealle laiturille ;) Ja kappas, kuka on unohtanut kärrynsä?


Turisteille myytiin virallisiakin kuvia laiturin kaupassa, mutta meiltä löytyi omiakin ihan riittämiin... Ja niistä yksi lähes onnistunut, hehe :DKun ekat rahat oli tuhlattu taikajuttuihin, istuttiin Pret A Mangeriin kevyelle lounaalle. Kana-avokadoleipä ei tosin ollut ihan mun juttu, lähinnä niiden avokadojen takia...


Ja katsokaa, minkä ihanan ostin ♥ Voi ihanuutta!


Harryn tunnelmissa ja jalanjäljissä jatkettiin vielä loppupäivä (tietoisesti ja tiedostamattomasti XD Voi ei, kun pystyisin selittää mitä kaikee oikeesti missasin!)
Matka King's Crossilta jatkuin Islingtoniin toiselle kuvauspaikalle: Claremont Squarelle.


Saanko esitellä: Kalmahanaukio 12 päivänvalossa.Kävelykierroksen ja paikallispubin vierailun jälkeen jatkettiin matkaa Borough Marketille, joka oli tosin menossa jo kiinni, kun sinne saakka päästiin. Niin ja täällä kävelin sitten kirjaimellisesti Vuotavan noidankattilan sisäänkäynnin ohi XD Voi dämn!


Borough Marketin ympäristössä oli vähintäänkin mielenkiintoisia kuvauskohteita...Southwark Cathedral


Golden Hinde


Ennen asunnolle palaamista käytiin vielä London Bridgellä kuvailemassa.

Ja taas yksi onnistunut puhelinkuva

Illalla käytiin luultavasti jalkojen lepuuttamisen jälkeen vielä ostoksilla mm. Primarkista, josta ostin ensimmäiset kunnon ostokset: vaatteita, laukun, lompakon... Kaikkiaan onnistunut päivä, paitsi jalkapohjien mielestä.


Päivä 4 (25.7.)

Neljäntenä päivänä meidän oli tarkotuksena lähteä käymään Greenwichissä, mutta kun mut laitettiin valitsemaan Abbey Roadin ja Greenwichin välillä, niin ei tarvinnu kauheesti miettiä.

Mekko Primarkista
Prinssin syntymän jälkeisissä tunnelmissa oltiin myös St. John's Woodilla...
Legendaarinen kadunylityspaikka


Kirjottelemassa... x)


Paras XDIllemmalla tehtiin vielä melkoista lenkkiä Hyde Parkissa.

Albert Memorialin taustalla näkyy myös Royal Albert Hall

Pariin otteeseen hajauduttiin perheen kanssa eri suuntiin, ja sillon tuli erityisen siistit, mut erilaiset fiilikset kun yhteisillä matkoilla yleensä. Kuulokkeissa soi Feist ja ulkona on sairaan lämmin. Kävelen ruohikolla ja pitkässä heinikossa, ja vastaantulevat ihmiset tekevät arkisia kävelyretkiään. Just sillon tuli sellanen fiilis, et olis tosi siistiä asua tässä kaupungissa ja tehdä iltalenkkejä Hyde Parkissa. Mulle ainakin täysin turha haave, mut fiilistely oli siistiä.
.

The Serpetine taustalla

Vielä hieman ennen kauppojen sulkemisaikoja käytiin pyörähtämässä Harrodsilla. Sieltä oli oiva tilaisuus raahata 5 lehteä mukanaan kassalle, kyllä tais kassanhoitajaa hiukan naurattaa :D
Sain shampoo/hoitoainenäytteet, suihkugeelinäytteen, meikkivoidenäytteen, ripsarin, rajaustussin, rusketusvoidetuubin ja kasvojen puhdistusainetuubin. Asiallinen setti! :D

Taisin olla sen verran hyvällä tuulella, et jaksoin nauraa tälle satsille koko illan.
Seuraavasta päivästä oli tulossa tosin vielä jännittävämpi kuin mistään muusta tähän mennessä...


Ei kommentteja: